Māmiņu kongresā - īpašas cenas EcoToyscity rotaļlietām!

Māmiņu kongresā - īpašas cenas EcoToyscity rotaļlietām!

16. Nov 2023, 18:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Videi draudzīgās bērnu rotaļlietas, attīstošās spēles un radošus komplektus bērniem (un arī vecākiem) atradīsiet pie mums - EcoToyscity.

Jau piekto gadu Baltijā mēs pārstāvam kvalitātīvas, drošas un atšķirīgas rotaļlietas, ražotas Ukrainā. Ļoti sailgojāmies pēc klātienes pasākumiem kopā ar Māmiņu klubu, tāpēc ļoti vēlamies iepriecināt visus Māmiņu kongresa apmeklētājus ar izdevīgiem un foršiem piedāvājumiem.

PĒRC BIĻETI UZ MĀMIŅU KONGRESU ŠEIT

Pie mums jūs noteikti atrādīsiet labākās dāvānas un spēles jebkuram bērnu vecumam no 0 līdz 14 gadiem: koka attīstošās rotaļlietas, klučus, īpaši izturīgas un cietas puzlītes pašiem mazākajiem, play dough un magic air clay modelēšanas masas komplektus, 3D modelēšanas gleznas pēc numuriem gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī mūsu populārākos slaimus ar pārsteigumiem un spīdumiem!

Pie mums, kā vienmēr, būs spēļu zona un īpašās cenas tikai Māmiņu kongresa viesiem! Mēs padalīsimies pieredzē, kā viegli un jēgpilni nodarbināt bērnu, caur spēli iemācot un attīstot bērna vecumam nepieciešamās prasmes!

Tiekamies 25.novembrī un, ja vēlaties iepazīties ar mums tuvāk jau tagad - laipni lūgti mūsu e-veikalā – www.ecotoyscity.eu, mūsu Facebook  vai Instagram

PĒRC BIĻETI UZ MĀMIŅU KONGRESU ŠEIT