Vēl brīvas vietiņas uz uz bezmaksas AXA bērnu slēpošanas skoliņu: pievienojies

Vēl brīvas vietiņas uz uz bezmaksas AXA bērnu slēpošanas skoliņu: pievienojies

01. Feb 2013, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pret ziemu visi izturas atšķirīgi, vieniem tā ir auksts gadalaiks, kāds cits - bauda no sirds. Un tiešām, tas ir tā vērts. Skaista ainava aiz loga, sals kniebj vaigos, sniegs, no kura var uzvelt sniegavīrus.. Var pikoties, braukt ar ragavām, slēpēm, slidām.. Tik daudz fantastisku prieku! Tik daudz iespēju dāvāt bērniem prieku ik dienas!

Mums ir unikāls piedāvājums: dodies kopā ar mums ekskursijā uz AXA Bērnu slēpošanas skolu, kas atrodas netālu no Siguldas.

20130118122833-39047.jpg

Jātiek līdz turienei gan būs katram patstāvīgi, bet satiksimies visi tur! Maksimālais māmiņu skaits- 20 māmiņas ar bērniem. 

NOSACĪJUMS DALĪBAI SKOLIŅAI- uzrakstīt pēc tam atsauksmes un ievietot fotoreportāžu portālā www.maminuklubs.lv līdz 17.februārim!

Pasākuma datums: 7.februāris plkst.12:00

Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc, lai izveidotu komandu, iesūtiet mums savu pieteikumu uz e-pastu: kristine@maminuklubs.lv. Norādiet bērna vecumu, pastāstiet, vai viņš ir kādreiz slēpojis, vai jūs esat slēpojuši, kāda ir jūsu slēpošanas pieredze, kā arī norādiet, kāpēc tieši jūs vēlaties kopā ar mums doties uz slēpošanas skolu. Norādiet, kāda ir bērna slēpošanas pieredze- 0,1 vai 2.līmenis.

O.līmenis – bērniem bez slēpošanas priekšzināšanām. Šī līmeņa mērķis ir radīt bērniem priekšstatu par slēpošanu un iemācīt elementāras slēpošanas elementus – bremzēt prasmi. Lai slēpošanas iemaņu apgūšana pirmajā reizē bērniem būtu gan lietderīga, gan aizraujoša, tad AXA Bērnu parks ir aprīkots gan ar SunKid slīdošo lenti, kas ir drošs un ērts pacēlājs bērniem, gan arī SunKid karuseli, kas ir palīgrīks bremzēt prasmju apgūšanai. AXA Bērnu parks ir aprīkots ar dzīvnieku figūriņām un mācību procesā tiek izmantoti dažādi priekšmeti, kā konusiņi, karodziņi, veidojot nodarbību kā rotaļu – vieglu, saprotamu un aizraujošu!

1.līmenis – bērniem ar minimālām slēpošanas iemaņām . 1.līmeņa nodarbība notiek Iesācēju kalnā, un ir aprīkots ar tablešu pacēlāju. Nodarbībā bērni nostiprina bremzēt prasmi dažādos augstuma līmeņos un iemācās griezties. Šajā nodarbībā bērni apgūst pirmo pieredzi, izmantojot tablešu pacēlāju, izmantojot to patstāvīgi. Nodarbības ietvaros tiek izmantoti dažādi apbraucami priekšmeti – konusiņi un tml., kā arī jautri rokās turami priekšmeti – „rociņas”, „vālītes”, lai bērniem nostabilizētos līdzsvara sajūta. 1.līmenis gatavo bērnus 2.līmenim, kur bērni pāriet uz Junioru trasi. 

2.līmenis – bērniem ir bremzēt prasmes un griešanās prasmes iemaņas . Nodarbības notiek Lielās trases kreisajā nogāzē, kur 2.līmeņa bērniem ir speciāli izveidota trase ar stāvumiem, speciāli veidotiem pacēlumiem. Junioru parks ir aprīkots ar dzīvnieku figūrām un speciāliem vārtiņiem. Bērni izmanto tablešpacēlāju, ko ir apguvuši jau 1.līmēna nodarbībās. Šajā līmenī bērni iemācās gan bremzēt slīpumos, gan pagriezties dažādos apstākļos. Tā kā Junioru parks ir daudz stāvāks kā iesācēju kalns, tad pēc šīm nodarbībām bērni ir spējīgi patstāvīgi slēpot gan Latvijas kalnos, gan droši slēpot Lielajos kalnos ārzemēs.

Programma skoliņai ir 3 stundas. Nekādi papildus izdevumi par inventāra nomu arī nebūs jāmaksā. Standartā skoliņa 3 stundas maksā 14 lvl + ja nav sava inventāra, tad inventāra noma 3 lvl, bet šoreiz šīs maksas nav.

Atcerieties, ka jātiek līdz tai gan būs katram pašam. Bet iesakām apvienoties un braukt kopā ar citiem MK vecākiem.

Skola paredzēta bērniem vecumā no 3 līdz 7 gadiem, tāpēc pieteikties aicinām tieši šīs vecuma grupas bērnu vecākus.

Skolā bērni mācās nelielās grupās. Nodarbības ir brīvdienās. Katra nodarbība ir 3 stundas gara. Atkarībā no bērna iemaņām viņš slēpo vai nu speciālā AXA Bērnu sniega parkā vai arī Parkā iesācējiem.

Bērnu parks ir speciāli radīts bērniem, tam ir norobežojumi un SunKid pacēlājs ar speciāliem elementiem. Bērniem līdz 7 gadu vecumā tajā jāatrodas tikai un vienīgi vecāku vai instruktora pavadībā. Ķiveres ir obligātas!

Lūk - turp mēs arī dosimies! Tu piesakies?

20130118123224-12136.jpg

Ja tevi šis piedāvājums ieinteresēja līdz 1.februārim ieskaitot iesūti mums savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv!

Par to, kurš dosies kopā ar mums, obligāti paziņosim arī savā portālā!

Vairāk informācijas -

www.reinatrase.lv

 20130118123334-90885.jpg

mamma27 mamma27 23. Jan 2013, 18:08

no 3 gadiem klausa. mes pagājušajā gadā redzējām kā tas notiek. mazie visu dara jka liek. mums vecākiem tik šķiet ka neklausīs. 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 23. Jan 2013, 17:24

Gaidu pieteikumus 😀 Tā būtu iespēja bērniem kārtīgi izkustēties 😀))

mamma27 mamma27 23. Jan 2013, 16:40

Super pasākums. Mēs pagājušogad bijām. paši gan braucām pa kalnu. Bet doma bija laist uz skoliņu šogad. ļoti ceru ka būsim veseli un varēsim piebiedroties. Tur tiešām ir baigi feini, iesaku izmantot iespēju un aizbraukt.