Lūdzu palīdzību mācību darbā. Radošās nodarbes mazajiem BKUS pacientiem.

Lūdzu palīdzību mācību darbā. Radošās nodarbes mazajiem BKUS pacientiem.

23. Aug 2014, 17:53 [BEZsaistē] Rasa Vītola [BEZsaistē] Rasa Vītola

Čau,čau mīļās MK mammas.

Jau krietns laiciņš pagājis kopš šeit pēdējoreiz ierakstījos. Kā nu ne - vasaras aizņemtība un tam visam vēl pa vidu mācības. :)
Lai vai kā, man šobrīd neliela aizķeršanās un gaidu uz Jūsu atsaucību un atbalstu.

Lūdzu Jūsu palīdzību mācību darbā.
Uzrunāju tieši tās, kuru bērniem ir nācies, vai patlaban ilgstoši (ilgāk par nedēļu) jāarstējas Bērnu Klīniskā universitātes slimnīcā.

Šobrīd strādāju pie sociālā projekta - radošās attīstības centra priekš BKUS pacientiem. Diemžēl trūkst informācijas par BKUS sniegtajām iespējām pacientu brīvā laika radošai pavadīšanai.

Cik zinu ir rotaļu telpa, bibliotēka, bet - kā ir realitātē. Vai tiešām šīs iespējas tiek aktīvi izmantotas un vai ar to pietiek.

Vai Jums, vecākiem, būtu svarīgi, lai slimnīcā bērnam būtu iespēja radoši darboties (protams attiecīgi viņa spējām un veselības stāvoklim un tikai tad ja ārstējošais personāls devis piekrišanu)?

Radošās aktivitātes ietvertu tādas nodarbes, kā mūzika, gleznošana, fotogrāfija, animācija, floristika, tēlniecība, teātris, modelēšana, amatniecība, rokdarbi (tamborēšana, adīšana, pērļošana, filcēšana utt.) kā arī citas radošās darbnīcas.

Jau iepriekš Paldies!

Gaidot Jūsu atbildes un domas komentāros,
Rasa 

 

---

Attēls: http://elemenopaint.com/wp-content/uploads/2012/01/painted-hands-fun4.jpeg

Saulite21 Saulite21 23. Aug 2014, 23:05

Mes bijam 3ned Tornkalna BKUS,bet tad bija delam tikai 10men.Varbut istabinas pie sienas varetu izdomat kadu rotallietu,kautvai kaulinus,jo taja laika man dels tiesi turejas pie sienas un gultam staigaja,vinam izskatijas diezgan garlaicigi. Kad gulejam virusu nod ar adeno virusu,tad paprasiju masinam kadu segu ko uz gridas uzlikt un paldies masinam ka bij atsaucigas,mantas mums no majam atveda.