Laižam slēpot!Jeb kā mums gāja AXA slēpošanas skoliņā.

Laižam slēpot!Jeb kā mums gāja AXA slēpošanas skoliņā.

08. Feb 2013, 15:58 mamma27 mamma27

Vakar arī mums bija iespēja izbaudīt slēpošanas priekus Reiņa trasē. Adrians ar citiem MK bērniem devās uz Axa bērnu slēpošanas skoliņu, lai apgūtu slēpošanas iemaņas , saprastu kā un kas tur notiek, un labi atpūstos svaigā gaisā.

Gāja mums FANTASTISKI! Cita vārda vienkārši nav. Apmierināti bijām mēs vecāki, bet galvenais bērni. Smaidošām sejām, sārtiem vaigiem un jaunām prasmēm bērni pēc trīs pavadītām stundām soļoja mums pretī.

Apbrīnoju insturktoru pacietību, smaidu sejā ,par spīti tam ,ka daži čīkstēja ,citi krita reizes desmit no vietas, citiem kaut kas neizdevās un negribēja darīt. Viņi ar visu tika galā. Ar smaidu sejā palīdzēja saģērbties, noģērbties un visu citu. Attieksme vienkārši superīga. Tāpēc mēs brauksim atkal. Mēs jau sestdien atkartosim prasmes tai par 0 līmenī, kaut arī instuktors pat izteica varbūtību ka varētu iet jau uz 1 līmeni.

Bet par to kā gāja sīkām fotoblogā.

 

 

mamma27 mamma27 08. Feb 2013, 19:54 liba

Pēc mēneša būs 5.

mamma27 mamma27 08. Feb 2013, 16:09 sandija

Jā, tas bija feini. Trīs stundas miers no bērniem😃 viņi ir paēduši, bijuši svaigā gaisā un vēl iemācījušies slēpot. Nu labāk nevar būt!Un manuprāt tā cena 14ls + 3ls par inventāru nav daudz,jo personāls ir fantastisks!
Liels paldies Māmiņu klubam par šo iespēju izmēģināt kā ir šajā skoliņā. Par to kā mums ies rīt,noteikti uzrakstīšu.😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 08. Feb 2013, 16:03

Man ļoti patīk tā ideja par bērnu kafejnīcu - Axa veselīgo uzkodu pauzīti! Super, ka kaut kas tāds tiek domāts par bērniem

Tieši gribēju rakstīt to pašu,ka ja mēs būtu bijuši veseli,būtu piebiedrojušies uz kalna!

Paldies par fotoblogu!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 08. Feb 2013, 16:02

Jā , mums ļoti žēl, ka slimojām! Šī bija fantastiska iespēja bērniem!