LAIMĒ grāmatu "Rīgas ēdampasakas"

LAIMĒ grāmatu "Rīgas ēdampasakas"

04. Jan 2021, 23:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grāmatas paplašina dzīves skatījumu. Ļauj apceļot pasauli, neizejot no mājām, paplašināt savu dzīves redzējumu un bagātināt sevi garīgi.

Kura ir pēdējā tevis izlasītā grāmata, kura tev vislabāk palikusi atmiņā, tāpēc iesaki to izlasīt arī citiem? Padalīsies? Iespējams, to vidū kāds atradīs savu nākamo mīļāko grāmatu.

Piedalies konkursā un, iespējams, tieši tu laimēsi Jeļenas Skuratovas grāmatu visai ģimenei "Rīgas ēdampasakas". Grāmatā bērnus aizraus teiksmainie nostāsti, vecāki varēs pārbaudīt savas zināšanas par pilsētas vēsturi un arhitektūru, bet visi kopā iemācīsies uzburt pasakainus gardumus, ar kuriem gribēsies arī dalīties.

Lai piedalītos konkursā:

  • nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu;
  • komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti, kura ir tava pēdējā izlasītā grāmata, kuru iesaki izlasīt arī citiem;
  • seko arī Māmiņu Klubam Facebook, lai nepalaistu garām citus konkursus un vērtīgu informāciju.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

 

KONKURSA BALVA

JEĻENAS SKURATOVAS grāmata

Rīgas ēdampasakas

Vai tu zini, kāda ir Rīga? Liela un skaļa. Sena un svarīga. Skaista un aizraujoša. Bet vai Rīga var būt arī garda?

Nāc iepazīsti pilsētu kopā ar “Rīgas ēdampasaku” varoņiem! Pavizinies ar zirgu tramvaju un nogaršo miega putru, satiec Lielo Kristapu un pamielojies ar konfekšu zupu. Izdibini Doma pagrabu noslēpumus, kopā ar rūķiem ķeries pie Ziemassvētku egles rotāšanas un baudi tikko no krāsns izceltus speķa pīrādziņus. Visus pasakās minētos kārumus tev iemācīs pagatavot Rīgas maiznieki, pavāri un konditori – īsti sava amata meistari.

“Rīgas ēdampasakas” ir grāmata visai ģimenei – bērnus aizraus teiksmainie nostāsti, vecāki varēs pārbaudīt savas zināšanas par pilsētas vēsturi un arhitektūru, bet visi kopā iemācīsies uzburt pasakainus gardumus, ar kuriem gribēsies arī dalīties.

Laimīgo konkursa uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 12.janvārī.