Labākā dāvana Asus Transformer book T100- tiem, kas atrodas pastāvīgā kustībā

Labākā dāvana Asus Transformer book T100- tiem, kas atrodas pastāvīgā kustībā

17. Dec 2013, 11:46 nosiguldas nosiguldas

           Katri ziemassvētki nāk ar dāvanu gatavošanu saviem mīļajiem. Es to daru jau labu laiku iepriekš, sagatavojot sarakstu un atzīmējot dāvanas, kas kuram būtu vislabākās. Vienīgā neērtība, ka katrs tāds saraksts man ir papīra formā un beigās mana dienasgrāmata pārvēršas par kārtīgu gada grāmatu ar solīdu svaru. Pats sliktākais ir tas, ka savas gadagrāmatas saturs ir jāpārraksta ar roku, vai jāglabā neskaitāmas grāmatas, pa kurām rokoties, tad var tikt pie nepieciešamās informācijas.

         Kā jau katrā sievietes somā, tur ir vēl daudz dažādu ļoti vajadzīgu lietu un beigu beigās, vietas nepietiek pat pusei no nepieciešamā. Laiku pa laikam iedomājos, ka man ir ļoti nepieciešams piezīmju dators, bet parasti ir daudz svarīgāki pirkumi, tapēc savas velmes parasti nolieku tālākajā plauktiņā. Tam noteikti būtu jābūt mazam un vieglam, tā kā man patīk rakstīt ar klaviatūru, tas ir viens no priekšnosacījumiem šādam  datoram. 

                 Mana diena paiet pastāvīgā kustībā un ļoti bieži atrodoties autobusā, vilcienā, vai kārtējā sanāksmē ir nepieciešama mobīla ātra pieeja e-pastiem, internetam, vai dokumentu sagatavēm. Portatīvais dators atkrīt, jo ja mana soma papildināsies ar vēl pāris kilogramiem tā manu dzīvi padarīs "stipri smagāku", tāpat neparocīgi ir nest divas somas, jo vakarā atgriežoties mājās pie otras rokas noteikti ir iepirkumu maisiņš.

Līdz ar ko noteikti zinu, kuram lūgtu salavecīti apdāvināt ar lietu, kas ir nevis ekstra, bet nepieciešamība. Kas ir viegls un parocīgs, kuru viegli noslēpt sievietes rokas somā. Ar kura palīdzību varu būt pieejama visos laikos un vietās. Kuru es nosauktu par mobīlo biroju, tas ir Asus Transformer book T100.

20131213144339-88078.jpg

            Ir ļoti patīkami apdāvināt citus, bet vēl patīkamāk saņemt dāvanas pašai, tapēc šo dāvanu vēlos dāvināt sev un es zinu, ka to esmu pelnījusi, tas palīdzētu nākošā gadā padarīt vēl vairāk labu darbu, jo palīdzētu atrisinātu daudzas sīkas, bet ļoti svarīgas problēmas.