Kurš saņem bērnu detektīvu sērijas "Agata Mistērija" pirmās 5 grāmatas?

Kurš saņem bērnu detektīvu sērijas "Agata Mistērija" pirmās 5 grāmatas?

16. Mar 2017, 14:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Paldies visām, kas bija vērīgas un minēja, kuriem latviešu māksliniekiem pieder šie (vāka attēlā redzamie) 4 acu pāri. Viena no pareizo atbilžu iesniedzējām saņems balvā bērnu detektīvu sērijas "Agata Mistērija" pirmās 5 grāmatas. Bet mums jāatzīst, pilnīgi pareizi šoreiz nav atbildējis neviens, tāpēc izlozējām uzvarētāju no visiem, kas atbildējuši par 75%!

Pareizās atbildes ir: Acis pieder - Aijai Vītoliņai, Donam, Intaram Busulim un Aijai Andrejevai.

20170309085747-94087.jpg

Izdevniecība "Lauku Avīze" laidusi klajā jau 5.grāmatu sērijā "Agata Mistērija" ar nosaukumu “Dodža kronis”. Jau iznākušas - "Safari misija", "Sekojot dimantam", “Faraona mīkla”, “Dārgumu medības Ņujorkā”. Tā ir aizraujoša, izklaidējoša un izglītojoša grāmatu sērija - detektīvs bērniem no 8 gadu vecuma.

Grāmatas galvenā varone ir 12 gadus veca meitene Agata Mistērija - viņai ir apbrīnojama atmiņa un viņa vēlas kļūt par detektīvromānu rakstnieci. Kopā ar brālēnu Leriju, kurš studē slavenajā detektīvu skolā "Eye International", izseko un atklāj lietas un notikumus viscaur pasaulē.

Nupat sērijā "Agata Mistērija" iznākusī grāmata "Dodža kronis”  Agata un Lerijs Mistēriji dodas savā pirmajā piedzīvojumā uz skaistāko un krāšņāko pilsētu Itālijā – Venēciju. Tur jāizmeklē kārtējā zādzība – karnevāla laikā nozagts zelta kronis, ko nesājuši dodži senajā Venēcijā. Raibais karnevāls, šaurās ieliņas, kanāli un gondolas apbur detektīvus no pirmā brīža.

Laimētāja ir -  Elionoreli, kura bija vistuvāk pareizai atbildei!

Pareizā atbilde ir Aija Vītoliņa, Dons, Intars Busulis un Aija Andrejeva.

APSVEICAM!

Balva tevi gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses), 1.stāvā līdz 16.aprīlim!

Māmiņu Klubs

Elionore Elionore 16. Mar 2017, 17:10

Superīgi!
Šī bija patiesi grūti atrisināma mistērija!
Paldies! ❤