Kurš laimējis galda spēli no Liberi.lv?

Kurš laimējis galda spēli no Liberi.lv?

08. May 2018, 09:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Galda spēles ir lielisks veids, kā visai ģimenei kopīgi pavadīt laiku, piedevām, bērnam spēļu laikā arī aizraujoši apgūstot jaunas prasmes un iemaņas.

Galda spēlēm ir arī kāda priekšrocība – tās var ņemt visur līdzi. Spēlēt gan mājās, gan braucot ciemos pie vecvecākiem, piknikā vai arī izmantot kā foršu laika kavēkli, piemēram, garākos pārbraucienos.

Konkursa ietvaros piedāvājām laimēt jaunu attīstošo spēli. Lūk, arī uzvarētāji!

BALVU IEGUVĒJI

Attīstošo spēli Trafficars

no interneta veikala Liberi.lv

20180425141417-85337.jpg

LAIMĒJUŠAS

Anita Dukure

DreamComeTrue

Banija_lv

Apsveicam uzvarētājas. Gaidīsim no jums uz e-pastu indra@maminuklubs.lv vēstuli ar jūsu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, lai to nodotu Liberi.lv.

Trafficars ir unikāla un aizraujoša galda spēle, kas aizraujošā veidā palīdzēs apgūt aritmētiku. Ar unikālo galda spēli Trafficars Tava atvase apgūst divciparu skaitļus, iemācīsies salīdzināt skaitļus, veidot kombinācijas, attīstīs bērna loģiku un iepazīstinās ar reizināšanu.

Ar Trafficars palīdzību jūs pat nepamanīsiet, kā bērns spēlējoties būs apguvis aritmētiku! Spēlējiet Trafficars divatā ar bērnu vai arī kopā visa ģimene!

20180426224627-48884.jpg

Interneta veikalā Liberi.lv atradīsiet ne tikai Trafficars, bet arī citas THE BRAINY BAND attīstošās spēles, kas palīdzēs bērniem apgūt dažādas prasmes un iemaņas, piemēram, burtus, matemātikas pamatus, apgūt pulksteni, trenēt koncentrēšanās prasmes, loģiku un reakciju.

The Brainy Band - aizraujošās galda spēles, kas palīdz bērniem apgūt svarīgas zināšanas spēles formā!