Krājkonts meitiņai jau no 1 mēneša vecuma

Krājkonts meitiņai jau no 1 mēneša vecuma

12. Apr 2013, 22:14 Liene Krúza Liene Krúza

Bernins vel nebija piedzimis,kad ar viru runajam,ka vajadzetu berninam atvert savu krajkontu.Tikai ilgi domajam kur to darit.Ta ka mums pasiem konts ir SEB banka,tad naca par labu meitai krajkonts tiesi SEB bankas filiale -Cesis.Mus apmierinaja noteikumi.
Kad meitina piedzima,uz vinas menesa jubileju gajam uz SEB banku.Palielijamies ari tuviniekiem,ka mums ir savs kontins,tad nu radinieki ta mili paludza vinas konta numurinu,un uz svetkiem radinieki ieskaita kadu naudinu. Protams vecaki katru menesi automatiskaja maksajuma skiras no 25ls + kadu latinu ieskaita,lai vairak procentini krajas.Mums jau ir diezgan smuka naudina sakrajusies.
Vasara meitenei paliks 3gadini,un pie reizes ari SEB banka vinu apdrosinasu. Tikai zel,ka es to nevareju darit uzreiz zidaina vecuma,jo neviens tik mazus bernus neapdrosinot.
Hm,lepojamies ar to,ka mes esam pirmie rados,kuri izveidojusi savam berninam krajkontu.
Majas sava krajkasite ari pakrajam,bet to kaut ka nakas izteret. Tapec jau vien liels plus,ka no ta kontina nevaram iznemt nevienu latinu,kamer meitai nebus 18gadi .Un tad nu ta naudina nonaks musu ''mazas'' meitinas riciba. Loti ceru,ka meituks maces pratigi rikoties ar to naudinu. :)
Ari mums berniba nevienam nebija nekada veida krajkonta,un tapec liels prieks,ka to varam realizet sava berna nakotnei......:)

Brīvdienu konkurss: krāt vai nekrāt bērna nākotnei?

20130412132927-17365.jpg

 20130412092632-76477.jpg




Liene Krúza Liene Krúza 13. Apr 2013, 18:13 Kristina Z-A

Bet es domaju,ka ie laiki tomer bija citi. Un nekad neko nevar zinak kad kada konkreta banka bus BANKROTS.
Domajat,ka kads vareja paredzet Latvijas krajbankas izputesanu???? neviens
Tapec nedomasim to sliktako.