Konkurss „Pavasara spēka recepte Marsietim”

Konkurss „Pavasara spēka recepte Marsietim”

22. May 2016, 00:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau pavasaris ir klāt, un tāpat kā zemes bērniem arī mazajiem Marsiešiem ļoti patīk  kad pavasara saulīte sāk spīdēt arvien spožāk un sildīt siltāk, un visapkārt zaļos zālīte, jo tu jau zini, ka Marsiešu mīļākā krāsa ir zaļā :) Un kā katru pavasari, arī šo, mazie Marsieši ir sākuši ar kārtīgu „Pavasara spēka recepti Marsietim”, bet, ak vai,  viņiem ir aptrūkušās veselīgo un gardo recepšu idejas. Palīdzi viņiem, iesūti savu „ Pavasara spēka recepti ”.

Kas ir „Pavasara spēka recepte”? Tie varbūt tavi mīļākie pavasara vitamīnu salāti, brokastis, kas dod enerģiju visam rītam, veselīgas uzkodas, gardas tējas recepte, kas palīdz pret saaukstēšanos, pavasara vitamīnu deva – uz palodzes izdiedzēts pirmais sīpolloks un daudzas citas garšīgas, veselīgas un vitamīniem bagātas ēdamas/ dzeramas lietas, kas dod spēku, mundrumu un enerģiju.

Sūti bildi, ja vēlies vari pievienot recepti un padalīties ar citiem ar savu „pavasara spēka recepti”.

PIEDALIES KONKURSĀ TEPAT KOMENTĀROS līdz 22.maijam ieskaitot.

3 Dāvanas!

Dāvanā: Jaunie Marsieši® Gummy BoneActive vitamīni + kosmiskā vabole + Marsieši pludmales bumba

20160516100147-39986.jpg

Šajā pavasarī Marsieši®  piedāvā Tev savu jaunumu – Marsieši® Gummy ar BoneActive!

Marsieši® Gummy ar BoneActive  ir vitamīnu komplekss īpaši izveidots bērniem košļājamo pastilu veidā. Marsieši® Gummy ar BoneActive   īpaši ieteicams aktīviem bērniem, kuri nodarbojas ar sportu, jo fiziskā slodze rada palielinātu organisma vajadzību pēc minerālvielām un vitamīniem.  Tā sastāvā esošais BoneActive komplekss satur D vitamīnu un K vitamīnu.  D vitamīns ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem.Marsieši® Gummy ar BoneActive ir ar četru dažādu augļu garšām (zemeņu, apelsīnu, meža ogu un citronu) un satur tikai dabīgas krāsvielas.

Lietošana: no 3 gadu vecuma, 2 pastilas dienā

 

 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS! UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!

peciņa123 peciņa123 16. May 2016, 16:18

Pavasara spēka recepte tagad viss, kas tikko kā izaudzis. Jaunie salātiņi uz palodzes un skābenes no omītes dārza. To visu papildina ar tomātiem no tirgus tantes. Un , protams, daudz laika pavadīt laukā, kārtīgi ar bērniem kopā izkustoties

Ilvija82 Ilvija82 16. May 2016, 12:09

"Pavasara spēka recepte"

Ir pavasaris klāt,
Laiks spēku daudzināt.
Tur palīdzēt mums var nudien
Svaigs gaiss un dārza smarža,
Daudz zaļumu un priecīgs prāts.
Lai pavasarī spēku vairotu,
Jāiet mežā laiskoties.
Lai saglabātu možu garu;
Dzīve jābauda ar sparu.
Tāpēc mīlēsim un cienīsim viens otru,
Lai spēka neaptrūktu!

Jauku dieniņu!

mamma27 mamma27 16. May 2016, 11:59

Pavasarī vislabākais ir viss ,kas aug pašu dārzā. Un mēs stiprinamies ar rabarbeeriem! Arī pašam mazākajam tie garšo dikti😀 Svaigs gaiss, zaļumi un saule dod spēku un enerģiju!

Cielavinna Cielavinna 16. May 2016, 11:38

Lai Marsietis šai pavasarī būtu laimīgs, tad daudz laika jāpavada kopā ar ģimeni svaigā gaisā kustoties un daudz daudz jāsmejas. Lai Marsietis būtu vesels, jābauda omes pavasara ķīselis, kurš sastāv no daudz mīlestības un daudz rabarberiem. Lai Marsietis būtu pavisam laimīgs, viņam biežāk būtu jāsaka, cik viņš labs un mīļš un ka mīlam to vairāk par visu uz pasaules😀

nosiguldas nosiguldas 16. May 2016, 11:28

Daudz svaiga gaisa, pirmie dārza gardumi- spināti, skābenes un rabarberi un daudz daudz mīlestības😀