KOMENTĀRU KONKURSS: Parādi savu vai sava bērna iecienītāko auto un laimē biļetes uz izstādi!

KOMENTĀRU KONKURSS: Parādi savu vai sava bērna iecienītāko auto un laimē biļetes uz izstādi!

05. Apr 2017, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mašīnas bieži vien mums saistās ar vārdu "vīrietis. tētis. brālis. dēls"- to, droši vien, varētu vēl paturpināt. Bet mēs taču zinām, nav dzimuma diskriminācijas šajā valstī, tāpēc ikdienā ar auto pārvietojamies arī mēs - sievietes, un auto pasauli iepazīst ne tikai mūsu dēli, bet arī mūsu meitas, kas jau kopš bērnības priecājas par rotaļu automašīnām. Kāds ir tavs iecienītākais auto? Kādi auto patīk tavam bērnam?

20170404152557-23116.jpg

Iesūti bildes tepat, komentāru joslā kopā ar īsu aprakstu, un tiec pie biļetēm uz grandiozu izstādi!

Bildē drīkst būt arī mīlākie bērna rotaļu auto!

Balvā

20170404141318-15604.jpg

4 biļetes uz izstādi “Auto Exotica 2017” Ķīpsalā

Vairāk par izstādi  - bt1.lv

Laimētāju paziņosim 6.aprīlī!

Māmiņu Klubs

nosiguldas nosiguldas 06. Apr 2017, 10:23

Gustavs ir Makvīna fans no kājām līdz matu galiem. Bikses un krekliņi, džmeperīši un pat lietussargs. Bet brauc ar auto viņš no pavisam mazotnes un par auto varēja kļūt gan gulta, gan krēsls un pat papes kaste.😃

sandux sandux 05. Apr 2017, 12:00

Dēla mīļākais auto ir šis krāns, kas ar pulti kustas uz dažādām pusēm.

Banija Banija 05. Apr 2017, 09:37

- Robert, kura ir Tava mīļākā mašīna?
- Šī!
- Kāpēc tieši šī, dēliņ?
- Tas ir bembītis ar ātru motoru. Un auto ir puišu krāsā. Mammīt, Tev arī patīk auto?
- Jā, man patīk, dēliņ. Ar auto mēs varam nokļūt ciemos pie omām, apceļot Latviju un citas valstis.
- Kādu auto Tu gribi? Audi?
- Ai, Robīt, man galvenais, lai ripo uz priekšu un nesāpētu sirsniņa, ja gadījumā sanāk auto saskrāpēt vai sabuktēt. Pats jau teici, ka meitenes brauc sliktāk nekā puiši.

kas_tas_tads kas_tas_tads 04. Apr 2017, 19:28

Mana dēliņa mīļākais auto ir liela, bet vienkārša smilšu rotaļlieta. Ar to daudz spēlējas gan ripinot, gan kraujot iekšā un ārā mantas. Man likās, ka meitai ir interese par auto, bet kad piedzima dēls, sapratu, ka viņa interese ir daudz lielāka.

Ilvija82 Ilvija82 04. Apr 2017, 19:00

Sveiki! Raineram jau kopš mazām dienām patīk riteņi! Pirmie, kas piesaistīja viņa uzmanību bija dažādu ratiņu riteņi! Pēc tam sāka ļoti, ļoti patikt auto, autobusi, traktori, vilcieni, riteņi gan paši transporta līdzekļi, gan to riteņi! Pirmais pārvietošanās līdzeklis bija formula, ko tante uzdāvināja uz divu gadu jubileju! Ikdienā Rainers pārvietojas ar diviem auto - "bemsīti" un "zaļo mašīnu"! Katru rītu saka, ka uz dārziņu viņu vedīs tētis ar bemsīti, bet mamma uz darbu brauks ar " zaļo mašīnu"! Raineram ir ļoti daudz auto mājās, viss, kas ir ar riteņiem, tas ir topā! Sācies puzļu likšanas laiks - visur auto! Tagad esam Dip Dapa meklējumos! Rainers un Rainera vecāki būtu ļoti, ļoti priecīgi par laimētajām biletēm uz izstādi! Loterijās neveicas, bet varbūt šoreiz izdosies! Jauku vakaru vēlam visiem!

mamma27 mamma27 04. Apr 2017, 17:47

Denīze mūsu ğimenē traka uz autiņiem.Ātrums viņai patīk un braucieni ar kartingiem ir super!!!Turpretī Hārdijam patīk mašīnas kur var iekāp un pagrozīt stūri un ja vēl viņa kustas ,tad ir super!!!

Elionore Elionore 04. Apr 2017, 15:14

Visi ģimenē esam pilnīgi elektromobīļu fani! Paši ikdienā braucam ar Citroen C- Zero, bet sapņojam par Tesla X! Priecājamies ne tikai par elektromobīļu skaisto dizainu, bet novērtējam to ražotāju ieguldījumu ceļā uz ekoloģiskāku transporta veidu ražošanu!
P.S. Meita vēl dikti maziņa, bet liekas, ka arī priecājas par ģimenes auto - kā nekā, tas ir ļoti, ļoti kluss!

04. Apr 2017, 14:53

Ikdienā braucam ar Toyota. Lai arī esam trīs cilvēku ģimene, vietas dažkārt pietrūkst (rati, mantas, paši, autokrēsliņš...). Tad nu mums ir iepaticies VW Multivan.
Bērnam (5 mēneši) šobrīd mīļākais ir OBall auto. 😀