kim? bērnu diena 4. novembrī

kim? bērnu diena 4. novembrī

24. Oct 2017, 10:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 20. oktobra līdz 28. novembrim kim? Laikmetīgās mākslas centra telpās sadarbībā ar RIXC Center for New Media Culture skatāma unikāla digitālās mākslas izstāde "Virtualitātes & realitātes", kā arī kim? organizētā Viktora Timofejeva personālizstāde "Kāpnes uz meloni". Abas izstādes interaktīvā veidā piedāvā apmeklētājiem atklāt bezgalīgas virtuālās realitātes un simulācijas, aplūkojot inovatīvā tehnikā radītus darbus. 

Izstāžu cikla ietvaros kim? aicina vecākus ar bērniem apmeklēt izstādes un piedalīties meistardarbnīcā “No punkta līdz pilsētai”.

Meistardarbnīcā veidosim paši savu - jauno kim? pilsētu, to plānojot un ģeometriski konstruējot. Vērtēsim, kā, mums kopā to veidojot, rodas dažādas nejaušības un kā šīs nejaušības maina mūsu radīto pilsētu. Izveidojuši pilsētu, dosimies tūrē, pirms tam katrs izveidojot savu tēlu-avatāru. Paskatīsimies uz pilsētu no sava jaunradītā tēla skatupunkta un iztēlosimies, kā šie tēli varētu sadzīvot mūsu radītajā pilsētā. 

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots. Iepriekšpieteikšanās obligāta, rakstot uz e-pastu sabine.pagaste@kim.lv vai zvanot uz tālruni: 23305366.

kim? bērnu dienas ir iespējamas pateicoties izglītības programmas galvenā patrona uzņēmēja Māra Martinsona atbalstam.

Ieeja bezmaksas