Kā tad puikas bez mašīnām?!?

Kā tad puikas bez mašīnām?!?

14. Jun 2014, 23:10 lauvinja lauvinja

Laikam ir maz vīriešu dzimuma pārstāvju, kuriem nepatīk pētīt automašīnas. Vecas, jaunas, lielas, mazas, motori tādi un šitādi. Es gan neko daudz no tā visa nesaprotu, bet neiešu jau vīriešiem tāpēc izklaides liegt!

Paviesojāmies Rīgas motora muzeja filiālē Bauskā. Moderna ēka, laipns personāls. Šī ir viena no retajām vietām, kur sastapos ar mazo un lielo ģimenes biļeti - mazā 3,41 eiro (2 pieaugušie un 1-4 bērni) un lielā ģimenes biļete 2,42 eiro (viens pieaugušais, 1-4 bērni). Biļete pieaugušajam 1,71 eiro. Pilns cenrādis te.

Pie muzeja, neliels, bet pārdomāts rotaļlaukums mazajiem, kur izskrieties pēc tam, kad labi uzvedušies muzejā!

Pretī muzejam - pāri ielai ir krodziņš-kafejnīca "Aveņi" - ar sakoptu apkārti, galdiņiem iekšā un ārā, jauku apkalpošanu. Nelielu rotaļlaukumu bērniem - gan iekšā, gan ārā. Pieņem arī kredītkartes.

Ir speciāla bērnu ēdienkarte. Plaša un garda ēdienu izvēle arī pieaugušajiem. Cenas - vidējas. Pilna ēdienkarte ir pieejama arī internetā.

Tikai pieļauju, ka labos laika apstākļos varētu būt problemātiski tikt pie galdiņa, jo jau šodien dabūjām vienīgo tobrīd brīvo un vairāki citi apmeklētāji devās meklēt citu vietu, kur paēst.

Ceru, ka iekārdināju!