Joga bērniem! Atvērtās nodarbības!

Joga bērniem! Atvērtās nodarbības!

04. Sep 2014, 12:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir sācies jauns mācību gads, gluži kā vēl viens Jaunais gads vecākiem un viņu skolniekiem. Tāpēc tieši tagad ir svarīgi apzināties un saprast, ka joga ir viens no lieliskākajiem veidiem gan vecākiem, gan bērniem, kā mazināt iekšējo trauksmi no nezināmā, iemācīties koncentrēties un nekad nepazaudēt savu iekšējo bērnu!

No 8. septembra līdz 14. septembrim aicinām uz Atvērtajām nodarbībām Labo Sajūtu Laboratorijā Joga bērniem un Joga bērniem ar vecākiem, kad visas sīs nodarbības maksās tikai 5 EUR!

Joga attīsta daudz brīnišķīgu īpašību. Bez acīmredzamajiem labumiem, vingrinot fizisko ķermeni un pilnveidojot stāju un mugurkaulu, joga iemāca bērnam spēju koncentrēties, līdz ar to uzlabojas sekmes, tiek vairota ticība saviem spēkiem, attīstīta pašdisciplīna. Tas ir veids, kā ieklausīties savā ķermenī, kā mācīties novērot savu prātu un emocijas, kā attīstīt savas radošās spējas. Caur spēlēm un iztēli izpildīsim dažādus elpošanas vingrinājumus un mācīsimies meditēt. Ne tikai jogosim, arī zīmēsim, spēlēsim attīstošas jogas spēles un sarunāsimies, smiesimies un draudzēsimies!

Uz Jogu bērniem un Jogu bērniem ar vecākiem aicinām bērnus no 3 gadu vecuma.

Otrdienās:
17:00 Joga bērniem ar vecākiem
18:00 Joga bērniem

Ceturtdienās:
17:00 Joga bērniem ar vecākiem
18:00 Joga bērniem

Sestdienās:
11:00 Joga bērniem

Jogu bērniem un Jogu bērniem ar vecākiem pasniedz Jogas pasniedzēja Liene Bodnare! 

PIESAKIES:

www.karstajoga.lv
birojs@karstajoga.lv
tel., 67887581 vai 29330280
Labo Sajūtu Laboratorija