Jelgavā aicina sarūpēt oriģinālu dāvanu Tēva dienā

Jelgavā aicina sarūpēt oriģinālu dāvanu Tēva dienā

02. Sep 2016, 00:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No septembra Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī katru mēnesi norisināsies izzinoši-radošās nodarbības, kuru laikā, iepazīstot senlatviešu gadskārtas un mūsdienu svētku tradīcijas, var radoši darboties un gūt prieku no pašu veidotām dāvanām un dekoriem. Nedēļu pirms Tēva dienas, 3.septembrī, pulksten 12 ikviens varēs izgatavot oriģinālu dāvanu savam tētim svētkos – pašu rokām šūtu auduma tauriņu.
 
Katru gadu septembra otrajā svētdienā Latvijā tiek svinēta Tēva diena, un šogad to atzīmēsim 11.septembrī. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties radošajā nodarbībā un sarūpēt pašu rokām darinātu dāvaniņu – šūtu auduma tauriņu.
 
Nodarbības laikā ikviens dalībnieks varēs iepazīt Tēva dienas svinēšanas tradīcijas Latvijā un pasaulē un izzināt auduma tauriņu šūšanas principus. Kombinējot dažādu krāsu un faktūru audumus, būs iespējams izgatavot oriģinālus tauriņus un pārsteigt savu tēti svētkos ar rūpīgi izlolotu dāvaniņu.
 
Izzinoši – radošā nodarbība “Dāvana Tēva dienā” norisināsies Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa nodarbība 4 eiro, pirmsskolas vecuma bērniem – 1 eiro. Dalībnieki ar visiem nepieciešamajiem materiāliem tauriņa šūšanai tiks nodrošināti. Vairāk informācijas un pieteikšanās nodarbībai pa telefonu 63005445 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

jelgava.lv