Jaunais mozaīkas meistars- Laima. 3. Nedēļa- Ak, Eglīte...

Jaunais mozaīkas meistars- Laima. 3. Nedēļa- Ak, Eglīte...

13. Nov 2016, 15:29 čabule čabule

Pēdējais, pats grūtākais, bet reizē arī aizraujošākais uzdevums ir paveikts. 

Šī  nedēļa mums bija ļoti smaga, jo tētis bija prom, bet mamma slimoja. Pēc akrila krāsām uz veikalu aiziet nevarējām un kaut kā vajadzēja izlīdzēties- atradām skapī olu krāsas, domāju, ka tas der :) Bildīšu šoreiz vairāk, lai labāk atspoguļotu visu procesu.

Šoreiz Laima taisija Eglīti, jo ir palicis nedaudz vairāk kā mēnesis līdz Ziemassvētkiem, bet gribas jau tagad izjust to silto svētku sajūtu, kas valda Ziemassvētku laikā..

Paldies milzīgs par šo konkursu, patiesībā ir žel, ka konkurss beidzas, jo redzam savá bernā progresu- var ilgák nosēdēt, mazākas pauzes, veicot darbiņu, arī rezultāts ir daudz skatámāks. Sākumā likās, ka Laima ir pa jaunu šim konkursam, jo citi bērni bija daudz lielāki, bet guvām pārliecību, ka mūsu meita var! Tas liek lepoties gan mums kā vecákiem, gan arī Laimai pašai.

IrinaKabinetto IrinaKabinetto 13. Nov 2016, 20:54

Laima, lielisla eglīte! Pat pašie mazāki var pārsteigt ar savām iemaņām - berni daudz ko māk darīt, mēs, pieaugušie vienkarši par to nezinam 😀 Liels prieks, ka konkurss iepatikās.

čabule čabule 13. Nov 2016, 17:18 IlvaV

Jā, vārītas.. nobiedēji, iešu pārlasīt konkursa noteikumus 😃 iespējams, ka vakariņās būs omlete 😃
Paldies, mums ar patīk, bet zilā krāsa labāk nokrāsoja olu iekšpusi, tapēc bija jáskaidro bernam kura kurai olai ir "pareizā " puse.. vispār nervus stindzinoša darba veikšana, jo visu laiku bija sajūta ka liekot nákamo čaumalu, aizbīdīs visu pa gaisu 😃

IlvaV IlvaV 13. Nov 2016, 17:08

Jūs vārītas olu čaumalas izmantojāt? Foršs rezultāts!