Ierīce bērnu drošībai un vecāku sirdsmieram! Vai Tu tādu izvēlētos?

Ierīce bērnu drošībai un vecāku sirdsmieram! Vai Tu tādu izvēlētos?

10. Jul 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

LG Electronics (LG) paplašinās savu nēsājamo ierīču klāstu, izstrādājot KizON viedo aproci bērniem. KizON ir ierīce, kas īpaši paredzēta  bērniem pirmskolas un sākumskolas vecumā, nodrošinot vecākiem ērtu veidu, kā uzraudzīt savu bērnu atrašanās vietas. Izmantojot GPS un Wi-Fi, KizON nodrošina reāllaika atrašanās vietas informāciju, ļaujot vecākiem jebkurā laikā pārbaudīt savu bērnu atrašanās vietas viedtālrunī.

Pateicoties One Step Direct Call funkcijai, vecāki var viegli sazināties ar saviem bērniem, kā arī tā nodrošina viņiem informāciju par bērnu atrašanās vietu visas dienas garumā. Turklāt vecāki nav vienīgie, kas var izmantot KizON, lai sazinātos ar saviem mīļotajiem. Piespiežot One Step Direct Call taustiņu, bērns var arī uzgriezt iepriekš noteiktu telefona numuru, kuru iespējams mainīt jebkurā brīdī, izmantojot viedtālruni, kas darbojas ar Android 4.1 vai jaunāku operētājsistēmu. Ja bērns neatbild uz zvanu no kāda no iepriekš noteiktajiem telefona numuriem desmit sekunžu laikā, KizON automātiski savienos zvanu, lai ļautu vecākiem klausīties ar iebūvētā mikrofona palīdzību. Vēl viena svarīga KizON funkcija ir Location Reminder, kas pieaugušajiem sniedz iespēju uzstādīt ierīci, lai tā sniegtu atrašanās vietu brīdinājumus konkrētos laikos, visas dienas garumā.

20140709135416-60054.jpg

KizON akumulatora darbības ilgums ir 36 stundas, un vecāki ar viedtelefona palīdzību tiks brīdināti, kad ir nepieciešams uzlādēt KizON akumulatoru. Aproce ir veidota no videi draudzīga politiuretāna (PTU) materiāla, kas ir ūdens un netīrumu noturīgs. Tāpat tiks piedāvāts arī plašs aksesuāru klāsts, kas ietvers populārus animāciju tēlus, bet pats KizON tiek piedāvāts trīs atraktīvās krāsās – zilā, rozā un zaļā. 

KizON debiju Dienvidkorejas tirgū piedzīvos 10.jūlijā, bet vēlāk šogad tas nonāks arī Ziemeļamerikā un Eiropā. Patlaban diemžēl nav informācijas par šī produkta gaidāmo pieejamību Latvijā.

Vai Tu iegādātos šādu ierīci, lai zinātu,kur ir Tava atvase?

helliite helliite 10. Jul 2014, 14:39

Jā, es arī tādu gribētu.

mamma27 mamma27 10. Jul 2014, 09:00

Nu slikti jau nebūtu😀