Garais starpbrīdis- aizraujošāks un garāks kā vēl nekad!

Garais starpbrīdis- aizraujošāks un garāks kā vēl nekad!

05. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Septembris ir klāt un tas nozīmē, ka klāt ir arī ilgi gaidītais... Garais Starpbrīdis!! Šoreiz ne gluži tāds, kā ierasts, bet patiešām aizraujošs un garš!

Garais Starpbrīdis jeb zinātniskās un sajūtu darbnīcas septembrī katru nedēļas nogali BEZ MAKSAS notiks modes un izklaides centrā Rīga Plaza un to laikā aizraujošā veidā bērni varēs iepazīt fiziku, ķīmiju, modi, dinozaurus, kosmosu un mākslu!

Kopā līdzdarbosimies, radīsim un izzināsim pasauli ar augsto tehnoloģiju komandu Aspired, zinātkāres centru Zinoo, dinozauru parku AB Parks,  Kašera radošo komandu Sapņu Fabrika un Prātnieku laboratoriju

Pasākumu programma

02.09.  Līdzi jutīsim ikgadējā Mugursomu skrējiena dalībniekiem, piedalīsimies konkursos kopā ar Kašeru un skatīsimies īstus ķīmijas eksperimentus no Zinoo.

03.09., 24.09. Radošs mākslas & modes burziņš ar multi-mākslinieku Kašeru.

09.09., 10.09. Kopā ar Augsto tehnoloģiju komandu Aspired veidosim LED laternu, katapultu, jautro  flaberi un atlecošo bumbiņu.

16.09., 17.09.Neparastas spēles un uzdevumi kopā ar AB Parks.

23.09. Stilīgs pasākums pusaudžiem Meet&Greet ar slavenību, kurā satiksim Kašeru, Latvijas YouTube un Instagram zvaigznes.

30.09., 1.10. Zinātniskie eksperimenti kopā ar Prātnieku laboratoriju.

Tiekamies septembra sestdienās un svētdienās, no plkst. 12.00 līdz 19.00, modes un izklaides centrā Rīga Plaza, Mūkusalas ielā 71, Rīgā!

Un apsolām - šī it nemaz nebūs mācību stunda, bet gan īsts Garais Starpbrīdis!

Vairāk informācijas TE!