FLORADIX MAGNESIUM - arī pirmklasniekam noderīgs.

FLORADIX MAGNESIUM - arī pirmklasniekam noderīgs.

13. Oct 2015, 12:09 mamma27 mamma27

Par magniju jau sen esmu dzirdējusi labas atsauksmes. Tad nu  šoreiz nolēmu izmēģināt nevis sev,jo pati jau labu laiku lietoju,bet dēlam.

Pirmklasniekam ikdiena paiet diezgan saspringta- mācības, pulciņi, mājas dzīve. Tam visam klāt arī -organisma augšana, rudens un vīrusu laiks.

Tad nu izvēlējos izmēģināt FLORADIX MAGNESIUM ,jo domāju,ka tas varētu mazliet nomierināt jau tā saspringto Adrianu.

20151013120725-74457.jpg

Apraksts: FLORADIX MAGNESIUM satur medu, vairāku augļu sulu koncentrātus un atlasītu augu ekstraktus, kas veicina magnija uzsūkšanos organismā. Produkts ir ērti lietojams un labi garšo. FLORADIX MAGNESIUM ir piemērots sportistiem, jo magnija daudzums organismā samazinās pēc sporta nodarbībām. Daudz magnija nepieciešams arī jauniešiem, grūtniecēm un mātēm, kas baro bērnu ar krūti. Noder stresa mazināšanai, uzlabo miega kvalitāti. Magnijs veicina kalcija uzkrāšanos kaulos, tādejādi stiprinot tos. Magnijs atslābina muskuļus, palīdz pret nakts krampjiem. 

20151013120845-94448.jpg

Nu jau lietojam vairāk kā nedēļu un varu varu teikt,ka neko sliktu nav nodarījis. Jau pēc dažu dienu lietošanas tiešām šķita ,ka viņš paliek savaldīgāks. Arī pēc sporta un basketbola nodarbībām vairs nesūdzējās ,ka velk kājās un rokās muskuļus. Tad nu secināju ,ka iespējams tiešām palīdzēja magnijs.  

Man patīk tas,ka ir ērti dozēt- Adrians pats var paskatīties cik daudz jāielej, un izdzert arī bez manas atgādināšas. Garša ir skābena ,bet nav nepatīkama,tāpēc viņš dzer labprātīgi. 

Tā kā viņa vecumā jālieto 10ml,tad mums pietiks kopumā 3 nedēļām. 

Veselību visiem :)