Ērts palīgs atvieglojot elpošanu iesnu laikā

Ērts palīgs atvieglojot elpošanu iesnu laikā

25. Oct 2016, 15:05 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Pagājušo nedēļ, nedēļas otrajā pusē Emīlija apslima, viņai bija "nesmuks" rejošs klepus un iesnas. Tā nu sanāca, ka mums tieši šajā laikā bija iespēja izmēģināt šo jauno Silvanols produktu - plāksterīšus uz apģērba, kuri palīdz mazulim elpot iesnu laikā. Teikšu godīgi, pret ierastajiem parastajās aptiekās nopērkamajiem medikamentiem, esmu visai skeptiska, to nolēmu pamēģināt tādēļ, ka iesnas Emīlijai bija ļoti traucējošas un rezultātu vajadzēja ātri. Kurš gan vēlas savu bērnu mocīt?

20161025145855-80410.jpg20161025145921-61110.jpg

1. Plāksterīši ir lietojami bērniem no 2 gadu vecuma, mums der, jo esam divus gadus jau sasnieguši

2. Plāksteri ir līmējami uz apģērba krūšu zonā, ja mazais to niknibina nost, vai aromāts ir par spēcīgu, iesaku to lipināt uz apģērba muguriņas augšējās daļas, jo aromāts ir pietiekoši spēcīgs. Nav jābaidās, knibināt ir visai grūti, to noteikti pamanīsiet, jo tas ļoti vienkārši nelīp nost.

3. Uz paciņas rakstīts, ka plāksterītis varētu atstāt traipus uz apģērba, bet mums viss bija ok, nekādu traipu nebija ne uz pidžamiņas, ne arī ikdienas džemperīša.

4. Lietojām to gan dienā, gan arī pa nakti. No rīta uzlikām vienu, tad vakarā likām otru, jo aromāts dienas laikā izgaroja.

Secinājumi

Esmu patīkami pārsteigta, jo rezultāts bija visai pozitīvs - meitiņai tiešām elpot kļuva vieglāk un, man sķita, ka tas veicināja arī iesnu izkļūšanu no deguna, jo mums bija biežāk jātīra deguntiņš. Šis plāksterītis ļāva atvieglot šo smaguma sajūtu, kad iesnas ir kaut kur degunā, paelpot nevar un āra nekas nenāk, tas šo fāzi saīsināja un atviegloja elpošanu.

Pašā sākumā meitiņai šķita, ka viņai pielīmēts kas lieks un viņa centās to noknibināt, bet tad, aizmirsās un viss bija kārtībā.

Neesam novērojuši arī nekādas alerģiskas reakcijas, tādēļ šo produktu atzīstam par labu esam.

Noteikti šie plāksterīši mums būs ikdienas aptieciņā kā palīgs gan maziem, gan lieliem, jo mums tie palīdzēja.

20161025150004-22178.jpg

Vēl otru testiņu testēsim Kindersil Ca, kā uz paciņas raksta - uztura bagātinātājs ar kalciju un vitamīniem. Šo gan rezultātu, manuprāt, uzskatāmi notestēt ir visai sarežģīti mēneša ietvaros un prasītos kāds izejas punkts, lai spētu to objektīvi novērtēt, lai zinātu kā ir bijis līdz šim un, kā ir tagad, bet par to gan tad nākamreiz.

Lai veselība, mīļie, šajā vīrusu laikā!

 

 

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 26. Oct 2016, 08:22

Noteikti būs jāizmēģina.

nosiguldas nosiguldas 25. Oct 2016, 16:44 mamma27

Mīļās mammas kā zināt manā ģimenē ir divi mazuļi, viens bērnudārznieks otrs skolnieks. Man nav jāstāsta, cik grūti ir mazulim ārstēt iesnas. SILVANOLA pretiesnu plāksterīšus izmēģināju uzreiz pēc reklāmas par to pieejamību aptiekās. Tagad šis produkts ir mūsu mājas galvenais līdzeklis pret iesnām. Gustavam Emīlam, kas pirmo gadu iet uz dārziņu iesnas ir ikdienas parādība. Tikko jūtu, ka deguns kņudinās, mēs līmējam plāksterīti uz pidžammas. Tas ir interesanti, ļoti jauki smaržo un deguntiņš neaizkrīt, ir vieglāk elpot. Es noteikti Jums iesaku izmēģināt.

mamma27 mamma27 25. Oct 2016, 15:18

Paldies, es kā reiz gribēju zināt kādi ir šie jaunie plāksteri!