Dzeguzītes jaunais DVD tiek...

Dzeguzītes jaunais DVD tiek...

24. Aug 2017, 09:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav šaubu, ka mūsu bērnība bija neaizmirstama. Rotaļas, dauzīšanās un neaizmirstami piedzīvojumi kopā ar pārējiem bērniem. Jā, tie tikai bija laiki...

Paldies visiem, kuri uz mirkli atsauca atmiņā savas bērnības dienas, un padalījās ar mums savās mīļākajās bērnu dienu rotaļās.

BALVA

Bērnu vokālā ansambļa "Dzeguzīte" lielkoncerta - Apsveikuma koncerta Raimondam Paulam

DZEGU MEITENES UN ZĒNI

DVD

20170809070512-36587.jpg

TIEK

LAURAI ZAHAROVAI

Apsveicam! Balva Tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses). Balva jāizņem līdz š.g. 25.septembrim.

Dzeguzītes sadarbība ar Maestro Raimondu Paulu ilgst jau 35 gadus, un jubilejas koncerta programma, kas skatāma un klausāma arī DVD, veidota kā retrospekcija par ilgo sadarbības periodu, tāpēc atpazīstamas un sirdij tuvas dziesmas jaunajā DVD būs ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem.


Koncerta 1.daļā klausāmas dziesmas no Leļļu teātra izrādēm „Brālītis un Karlsons”, „Velniņi”, „Pitons Pīts”, „Kaķīša dzirnaviņas” u.c., turklāt koncertā ciemojās arī īstas lelles no šīm izrādēm. Savukārt koncerta otrajā daļā dzirdamas dziesmas no iemīļotajām dziesmu spēlēm „Meža gulbji”, „Zaļā jumprava”, „Nāc pie puikām”, dziesmu cikliem „Pasaka par sniegu”, „Brīnumpasaulīte”, kā arī dažādas populāras dziesmas, kuras zina ikviens, piemēram, „Piena ceļš”, „Anniņa vanniņā” u.c.


DVD iekļauta arī 30 minūšu gara filma par vokālā ansambļa gatavošanos koncertam.

Rubrika par bērnu rotaļāšanos - Huggies® Rotaļu zeme"

20170629095820-48787.jpg