Denīzei patīk dārziņā jeb pirmā nedēļa jau pagājusi!

Denīzei patīk dārziņā jeb pirmā nedēļa jau pagājusi!

02. Dec 2013, 09:02 mamma27 mamma27

Pāgājušajā nedēļā rakstīju,ka Denīze ir uzsākusi dārziņa gaitas.  Un nu jau nedēļa paskrējusi.

Trešajā dienā Denīze dārziņā palika jau bez tēta un līdz pusdienlaikam. No rīta vaicājot,vai brauks uz dārziņu ,mazā dāma izkāpa no gultas ,aizgāja pēc zābakiem un teica brum,brum. Nu viss skaidrs. Bērnam dārziņā patīk!

Arī piektdien nekādu problēmu ar braukšanu uz dārziņu nebija. Priecīgi saģērbās, iesēdās mašīnā un kopā ar brāli un tēti devās uz bērnudārzu. Vispirms tiek aizvests Adrians uz savu grupu ,tad Denīze ar tēti soļo lejā uz mazo grupiņu. Atvadīšanās protams bija ar nelielām asarām,bet pēc tēta aiziešanas viss ātri norimst un uzsākas dienas gaitas.

Audzinātāja ir patīkami pārsteigta,ka Denīze visu dara līdzi bērniem. Sēž uz podiņa, ēd pati pie galda , spēlējas un  arī klausās kā bērni dzied un dejo (mēģina Z-svētku priekšnesumu). Laikam jau tas tāpēc ,ka arī mājās ir lielais brālis,kurš interesē un patīk skatīties ko un kā viņš dara.

Grupiņā viņa ir vismazākā. Pārējiem jau ir divi un dažiem pat gandrīz trīs gadiņi. Tomēr trīsgadniekiem pierašana ir daudz grūtāka kā mazajai Denīzei.

Šorīt,kā jau pēc brīvdienām uztraucāmies kā tad būs! Bet rīts sākās labi. Tik atvērts otrs lodziņš adventes kalendārā, ar šokolādi iestiprinājās un devās uz dārziņu.

20131202085812-92870.jpg

Arī tas kā būs dārziņā pēc brīvdienām mani pārsteidza. Tētis zvana un stāsta- meita paspējusi uzvelkt brāļa apakšbikses zem svārkiem :) un laimīga soļo grupiņā pati. Protams tētim nācās iztraucēt lielo dāmu,jo bikšeles bija jānovelk. Kā to viņa bija paspējusi izdarīt un mēs nebijām pamanījuši velkot kombinzonu nezinu,bet tādas tās meitenes ir ,jo vairāk lupatu jo labāk:D

Tad nu otrais gājies grupiņā arī bija veiksmīgs. Parādījusi tētim attā, Denīze iesoļojusi grupā pie mantām. pasmaidījusi audzinātājai. Kad tētis vēris durvis ciet, skatiens esot bijis tāds,kad tūlīt skries pakaļ. Bet pastāvot un paklausoties -viss bija kārtībā. Denīze sākusi spēlēties un tētis devās darba gaitās. 

Man kā mammai mierīga sirds. Visi trīs laimīgi devušies dienas gaitā, es kā savā vienīgajā vēlajā dienā varu izbaudīt mieru mājās un sakoncentrēties darbam.

Ceru ka arī rīt viss ritēs tik pat gludi,jo rīt mazā Denīze paliks pirmo reiz uz gulēšanu!

20121128173408-44521.jpg

www.bernuenureze.lv

02. Dec 2013, 11:27 arizona

kāds Sofijai vecums?

lauvinja lauvinja 02. Dec 2013, 10:38

Tā turpināt!

Turu īkšķus, lai lūzums nepienāk!