Denīze guļ pusdienlaiku dārziņā!

Denīze guļ pusdienlaiku dārziņā!

09. Dec 2013, 09:00 mamma27 mamma27

Pagājušajā otrdienā mazā dāmiņa pirmo reiz palika uz gulēšanu dārziņā. Kā gāja? Nu gluži kā viss cits ,kas saistīts ar dārziņu! LABI! 

Pašai neticas ,ka mazā Denīze visu tik labi pieņem. Gulēt aizgājusi labi, nogulējusi tikai 1,5h ,lai arī audzinātājas cerēja ,ka mazā būs lielāka guļava. VIņa arī mājās vairāk par pusotru stundu neguļ. Arī ar 'ēšanu un iešanu uz poda ir viss kārtībā. Podiņā gan pagaidām nekā vēl nav,bet kopā ar visiem bērniem sēž un dara ,kas darāms. 

Piektdien aizejot pakaļ, mazie tieši sēdēja uz podiņa. Ieraudzījusi mani, asaras acīs un pamatīgs bļāviens,bet pati no poda augšā necēlās. Gaidīja kamēr audzinātāja pieskrien uzvelk bikses un tad skrēja pie manis. 

Nedēļu palikusi dārziņā līdz  17:30 mazā tīri labi jutās arī vakaros. Domāju ,ka būs man mazs dadzītis,bet nekā. Sākumā samīļojamies ,mazliet pa klēpi un tad jau mazā terorizē brāli.

Šorīt no rīta prasu vai brauks uz dārziņū pie bērniem. Denīze saka: ne,ne ,ne!

Protams saku ,ka būs jābrauc ar tēti. Sākam ģērbties. Iedodu lellīti viņai līdz. Un Denīze jau skrien pēc cepures un rāda man attā! Prasās tētim klēpī un visi dodas uz mašīnu. 

Mana mazā meitiņa jau ir liela! :)

Redzēs kā ies šonedēļ. Man daudz darbiņa un dažus vakarus  mājās būšu stipri vēlu. Tomēr ceru ,ka tas neietekmēs Denīzes ikdienu dārziņā. 

Arī pirmā Ziemassvētku eglīte tuvojas. Ļoti ceru ,ka tikšu arī pati,jo mazajiem eglīte 9:30 :) Bet uz pirmo eglīti ļoti,ļoti gribās. Jo mazajam ķiparam tas ir liels notikums.

20131209090000-78268.jpg