Dāvanu karti 30 EUR vērtībā no Liberi.lv iegūst -

Dāvanu karti 30 EUR vērtībā no Liberi.lv iegūst -

16. Jan 2017, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinājām piedalīties konkursā, kurš noritēja sadarbībā ar Liberi.lv - Обувь / Одежда internetveikalu Māmiņu klubs Facebook lapā!

Komentāros zem šī konkursa mūsu Facebook lapā bija jāievieto viena fotogrāfija, kurā redzami jūsu bērna (bērnu) ziemas apavi. Tāpat klāt  bija jāuzraksta arī šo apavu zīmols un kritēriji, pēc kuriem bērnam izvēlaties ziemas apavus.

Paldies visiem, kas izpildīja visus konkursa nosacījumus!

BALVA

DĀVANU KARTE 30 EUR vērtībā interneta veikalā Liberi.lv - Обувь / Одежда

Pie dāvanu kartes tiek -

Baiba Russu

 

"Tā kā šogad ir mūsu pirmā ziema uz kājiņām, un zābaku iegāde nav no vieglajām izvēlēm, tad mēs jau laikus sākām „tirgus izpēti”. Pirmkārt, ļoti lielu ietekmi nospēlēja tas, ko māmiņas meklē saviem mazuļiem. Apskatot visu piedāvājumu nonācām pie divām firmām: kuoma un crocs zābakiem. Šoreiz apstākļu sakritības pēc palikām pie crocs zābakiem. Pirmkārt, viņi ir viegli, ērti, un viegli uzvelkami, kas ir ļoti būtiski mazajai kājiņai. Otrkārt, viņiem ir savs termo materiāls ar, kuru var staigāt līdz pat (– 15 grādiem), un ja, sals pārsteidz mūs nesagatavotus, mēs varam ievilkt vilnas zeķītes un doties ārā arī (– 20 grādiem). Ja laiks pārsteidz mūs ar atkusni, tad crocs zābaciņi pasargā kājas no samirkšanas un nelaiž mitrumu cauri. Šajā gadījumā ar kuoma zābaciņiem būtu pa karstu, jo ir vilnas oderīte. Bet ar crocs novelkam zeķītes un atkal varam doties soļot tālāk."

Apsveicam!

Raksti mums uz kristine@maminuklubs.lv, lai uzzinātu vairāk par balviņas saņemšanas iespējām!

Māmiņu Klubs