Cirka dueta “Circus Katoen” (BE/ NL) brīvdabas izrāde Kalnciema kvartālā

Cirka dueta “Circus Katoen” (BE/ NL) brīvdabas izrāde Kalnciema kvartālā

29. Jul 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Festivāla “Re! Laikmetīgais cirks un iela” ietvaros sestdien, 1. augustā, Kalnciema kvartālā uzstāsies cirka duets "Circus Katoen" ar izrādi “Ex Aequo”. Izrāde notiks plkst. 12.00 un 14.30. Ieeja – bez maksas.

Cirka duets "Circus Katoen" izrādē “Ex Aequo” minimālisma estētikā ar pašu izdomātiem trikiem rotaļīgā atmosfērā apspēlē divu cilvēku satuvināšanos un kopdzīves apgūšanas procesu.

20150728122632-26214.jpg

Izrāde ir par diviem jauniem cilvēkiem, kas gatavojas dzīvot kopā. Kur likt jaunkundzes istabas augu, kur iekārtot drēbju skapi un kur likt jaunskunga drēbes? Tā aizsākas rotaļīga jaunās kopdzīves telpas un vienam otra izzināšana. Viņi sacenšas, izaicina viens otru un mācās sadzīvot, līdz atrod līdzsvaru savās attiecībās, bet viņu lietas rod savu vietu jaunajā mītnē.

"Circus Katoen" ir cirka duets no Beļģijas un Nīderlandes. Abi mākslinieki kopā strādā jau 9 gadus, un viņu jaunākais veikums “Ex Aequo” ir brīnišķīga izrāde ģimenēm, kas aizrauj un aizkustina ar iespaidīgām akrobātiskām spējām.

Ieeja bez maksas. www.rereriga.lv

20150728122641-59370.jpg

Visas dienas garumā norisināsies ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus, vienlaikus jau trešo gadu kvartāla teritorijā notiks arī dzīvesprieka un krāsu pilna andele tematiskajā “flower-power” hipiju “Andelemandelē”. Noskaņu radīs saulains muzikālais pavadījums ar DJ Dagni Brici.

Pasākuma norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga.