Bērnudārza dienasgrāmata: bēgam no vīrusiem dzīvojoties pa mājām

Bērnudārza dienasgrāmata: bēgam no vīrusiem dzīvojoties pa mājām

26. Jan 2018, 11:37 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Vakar mūsu bērnudārza grupiņas whats up sarakstē atklājās, ka ļoti intensīvi plosās vīruss, kura galvenie simptomi - vemšana, caureja un augsta temperatūra. Un tas nu lika "sašūmēties" vecākiem un lemt par labu bērnu nevešanai uz dārziņu, šādi cenšoties izvairīties no "briesmīgiem vīrusiem".

Tā kā mūsu tētim pašreiz ir atvaļinājums, arī mēs nolēmām, ka mazāko māsiņu saudzēsim un ļausim viņai dzīvoties pa mājām kopā ar tēti. Cik tas pareizi, vai nepareizi, teikšu godīgi - nezinu, jo īstenībā no visa jau mēs viņus pasargāt nevaram. Neatnesīs vīrusu mājās mazā māsa, to tik pat labi var izdarīt lielie bērni, jo šāds vīruss klejo arī pa skolām. Vakar meitai klasē viens puisis arī esot vēmis.

Sasaucām vakarā lielo ģimenes sapulci, lai pārrunātu plānu cīņai ar vīrusiem:

1. Mazgājam rokas ar ziepēm, cik bieži vien iespējams

2. Dzeram daudz šķidrumu

3. Palielinam devu mūsu balansa eļļām

4. Dzeram visi PROTECT, kurš ir piesātināts ar dabīgajiem Betaglukāniem, lai stiprinātu organismu un, ja arī kāds saslimstam, to pārciešam vieglākā formā ( šo es pasūtu no Zviedrijas, tiešām laba lieta arī pie saaukstēšanās - ideālā variantā, ja vīrusu laikā to lieto profilaksei, bet "nostrādā" arī kā trieciens jau pie saslimšanas, tiek uz kājām pāris dienās, lietojam visi, arī mazākā māsiņa, iesaka šo produktu arī grūtniecēm)

Kā Jums ģimenē pieņemts, vai mēdzat bēgt no vīrusiem ignorējot ikdienas ritmu - bērnudārzus, skolas?

mamma27 mamma27 26. Jan 2018, 18:33

Šogad šis vīruss laikam tik aktīvs kā nevienu gadu.Skolā bērni krīt kā mušas-pa 5-10dienā!Arī dārziņā masveidīgi Mūsu majā ar jau duvreiz šis nelūgtais ciemiņš bijis.

mamma88 mamma88 26. Jan 2018, 13:07

Mes sito visa gimene izslimojam. Viram tik bezapeka bija, veders noburbuloja un viss. Kamer mes parejie pec pilnas programmas. Loti lipigs un nejauks viruss.