Kur safrizēt bērnu Rīgā?

Kur safrizēt bērnu Rīgā?

08. Aug 2013, 09:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms kāda nesena brīža,  Elžuks bija sapucēties. Kādēļ tāda, var teikti ekstra vispār bija nepieciešama. Nekad neesmu uzņēmusies ar šķērēm griezt matus bērniem, jo nav tādas prasmes, un kas zina vēl šķībi greizi nogrieztu.  Meitukam jau no laika gala izteikti mati auga, kā pagadās. Te viena puse izteikti īsāka, te atkal kāds spureklis izaudzis. Tāds mazs pūkainītis bija.  Gribēju meituku uz dzimšanas dienu sapucēt. Vismaz visus matiņus aplīdzināt.

Un tā sākās mūsu meklējumi, kur tad varētu saposties. Gribēju, lai tas notiktu tuvumā, kur dzīvojam. Līdz atradu jauku mājīgu frizētavu tirdzniecības centrā " Olimpia".  Ierodoties mūs sagaidīja jauka frizierīte. Iztaujāja, kas un kā. Un ķērās pie darba. Piedāvāja mazajai sev izvēlēties sēžamo, kur pavadīs visu procesu.

20130808094411-65779.jpg

Paralēli arī TV- ekrānā tika rādīta multenīte. Viss process noritēja akurāti, frizierīte tika ar savu darbiņu galā.Kad viss bija padarīts, tad friziere atvēra lielu kasti, kur varēja izvēlēties sev nozīmīti, par jauki pavadītu laiku. Elza bija ļoti priecīga par visu procesu. Jo viņa jau tāda meitenīga, parasti veikalos prasa kur tad ir meiteņu lietas?

Man patīk, ka šī frizētava atrodas "Olimpia", kamēr mazo frizē, tikmēr mammas var nodoties iepirkšanās priekiem.

Šeit var aplūkot mājaslapu!

Iegādājoties klienta karti, šis prieks ir lētāks.

Mēs ar meitu arī Jums iesakām šo frizētavu. :)