BALSO par mazajiem māksliniekiem FACEBOOK konkursā! Lieliskas balvas!

BALSO par mazajiem māksliniekiem FACEBOOK konkursā! Lieliskas balvas!

21. Oct 2016, 08:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

LAI SĀKAS BALSOŠANA!

Mūsu mazie ķipari var izspēlēt dažādus nedarbus. Tos ar pārsteiguma pilnu skatienu nereti ieraugām tikai pēc ilgāka klusuma brīža, ko bērni pavadījuši blakus telpā.

Pablo Pikaso ir teicis, ka visi bērni ir mākslinieki. Problēma ir, kā palikt māksliniekam, kad esam jau izauguši. Arī DNB banka uzskata, ka dzīve notiek, un aicina uz bērnu nedarbiem paskatīties nevis kā nedarbiem un ķēpājumiem, bet sava veida mākslas darbiem, kas pēc laika var kalpot kā siltas atmiņas par aizejošo bērnību. Tāpēc mājokļa kredīta kampaņas ietvaros DNB banka vēlas izcelt mazos māksliniekus un novērtēt ikvienu mākslas šedevru, kas reiz tapis uz sienas, grīdas, griestiem, galda kājas vai citiem interjera elementiem mājoklī.

Tādēļ aicinām mammas, tētus, auklītes un ikvienu citu, kas mazos rakarus redzējis mākslinieka lomā, iesūtīt iemūžinātos mākslas darbus! Iespējams, tieši jūsu ģimenei būs iespēja iegūt galveno balvu - mēbeļu salona “Čiekurs” dāvanu karti 350 EUR vērtībā vai arī vienu no divām veicināšanas balvām – dāvanu karte 100 EUR apmērā.

Konkurss norisināsies divos posmos. Līdz 17. oktobrim ieskaitot gaidījām jūsu fotogrāfijas, kas tika nosūtītas uz e-pasta adresi redakcija@maminuklubs.lv ar norādi KONKURSAM.

Jau ŠODIEN, 18. oktobrī plkst. 12.00 visus mākslas darbus publicējām maminuklubs.lv Facebook lapā, kur sākas konkursa aktīvais etaps

– balsošana līdz pat 23. oktobrim plkst.20:00.

Katrs Like/Patīk sniegs darbam 1 punktu, bet ikviens Share/Dalīšanās * - 2 punktus. Uzvarētāji tiks paziņoti 24. oktobrī.

Neturiet sveci zem pūra – lai dzīvo bērnu māksla interjerā!

*Ņemiet vērā, ka share funkciju katrs cilvēks var pildīt tikai vienu reizi visa konkursa laikā.