Baha ziedi bērnam.Vai esat ko dzirdējuši par šo ziedu izmantošanu?

Baha ziedi bērnam.Vai esat ko dzirdējuši par šo ziedu izmantošanu?

21. Jan 2013, 14:15 mamma27 mamma27

Jau kādu laiku esam nvērojuši,ka mūsu lielais puika Adrians ,kuram pavisam drīz būs jau pieci gadi ir palicis pārāk agresīvs, čīkstīgs un pīkstīgs, aktīvs un nesavaldāms. Pat grūti raksturot. Tad nu analizējot situāciju,uzvedību un visu kopumā esam nonākuši pie  secinājuma,ka visa cēlonis varētu būt Denīzes ienākšana ģimenē. Jo arī viņa mazajai sirsniņai ir grūti pierast pie citādāka ģimenes modeļa. Jo visu laiku tak bija tikai viņš un mēs,bet nu ir arī māsa.

Tad nu kādā TV pārraidā omīte bija redzējusi un dzirdējusi par Baha ziedu terapiju. Daudzi vecāki zvanījuši uz studiju,dalījušies informācijā un šī terapija palīdzējusi gan līdzīgā situācijā kā mums,gan citās. Pameklējot interetā atradu par šo terapiju vairāk http://www.ziedu-energija.lv

Šajā terapijā izmanto ziedu esences,kas palīdz cilvēkiem pārvarēt negatīvās emocijas, tikt galā ar dzīves grūtībām.

Bērniem šī terapija palīdz pārvarēt miega traucējumus, agresivitāti, zobu nākšanu, mācīšanās problēmas, palīdz veiksmīgāk uzsākt dārziņa vai skolas gaitas,kā arī palīdz ,ja ģimenē uzrodas otrs bērns.

Varbūt arī kāda no jums ir izmēģinājusi šo terapiju kādā problēmas risināšanā vai esat ko dzirdējuši? Padalieties pieredzē un domās par šo visu! Mums ir doma izmērģināt.

 
mamma27 mamma27 21. Jan 2013, 16:08 desteny

vai tas izmaksā dārgi? un cik ilgi bija jālieto?!

princesemince princesemince 21. Jan 2013, 15:23

Lasīju, lasīju, bet sapratu, ka man homeopātija labāk patiks. Un tā arī bija - rezultāti lieliski. Ne bērnam vairs klepus, ne agresīva uzvedība, kas viņa gadījumā iet rokrokā. Te bija atsākušies abi, paviesojāmies pie homeopātes un atkal abi pazuda.

lauvinja lauvinja 21. Jan 2013, 14:19

Zinu, ka tāda terapija eksistē, un daudz diskusijas ir bijušas arī portālā calis.lv piem. http://www.calis.lv/forums/tema/15604725-baha-ziedi-amatieriemiesacejiem/

Pati gan neesmu izmantojusi un par efektivitāti nevaru spriest. VIenu brīdi sliecos izmēģināt, bet līdz galam neguvu pārliecību par metodi, bet katram savs.