Apgūsti ar DUPLO® dzīvi mežā un savvaļā

Apgūsti ar DUPLO® dzīvi mežā un savvaļā

09. Feb 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums patīk dzīvnieki! Un, protams, tie patīk arī bērniem! Ar LEGO DUPLO meža un dzīvnieku komplektiem, kas piemēroti bērniem no 2 gadu vecuma, ir iespējams iepazīt dzīvnieku pasauli vēl labāk, pie tam, tā ir lieliska iespēja ļauties meža, parka, pat zoodārza un džungļu piedzīvojumiem!

Daži no komplektiem, ko atradīsi LEGO DUPLO piedāvājumā: Forest Animals, Forest Fishing Trip, Forest Park un Forest Ducks. Katrā komplektā ir jauki dzīvnieciņi, pat putni, lapsas, lāči, pīles un, kā izrādās, ir pat tārpiņi un dažādi LEGO DUPLO varoņi, kas iesaistās rotaļās ar dzīvniekiem atkarībā no izvēlētā spēles sižeta! Ir pat dzīvieku mazuļi, dzīvnieku barība - rieksti, ogas, augi un pat puķītes.

Kopā ar savu bērnu vari ienirt brīnumainajā dzīvnieku pasaulē, vari iemācīt viņam, kā dzīvnieki dodas pie miera, ko viņi ēd, kā aizvada savu ikdienu, uzdodot arī jautājumus un meklējot uz tiem atbildes kopā:

-          Kur dzīvo plēsīgie dzīvnieki?

-          Kādas ir atšķirības rūpēs par mājdzīvniekiem no rūpēm par mājlopiem?

-          Ko ēd meža dzīvnieciņi?

-          Kāda pārtika patīk mājdzīvniekiem?

-          Kā dzīvnieki rūpējas par saviem mazuļiem?

-          Kur dzīvnieciņi guļ?

-          Ko tu darītu, sastopoties ar dzīvniekiem īstajā dzīvē?

Rūpējoties par mazuļiem, izmantojiet rotaļas, lai bērnam palīdzētu apgūt empātiju, rūpes par neaizsargātiem. Tāpat var apgūt arī drošības jautājumus, cieņu pret dzīvo dabu. Kolīdz būs siltāks laiks, liec piknika grozā arī LEGO DUPLO un dodaties baudīt fantastisku pikniku meža ielokā!

Avots: lego.com

20160127085233-62053.jpg

20160127085240-84977.jpg

20160127085245-28239.jpg