Apģērbu problēma bernudarzniekam!

Apģērbu problēma bernudarzniekam!

17. Mar 2016, 08:01 jolanta.asti jolanta.asti

Sveiki!

Velos padalities ar savu problemu, varbut bus kada mamma kurai bijis lidzigi un vares ko ieteikt!

Puikam šobrid ir 2.8gadi, jau no septembra sāka apmeklet dārziņu, jau kadu laiku esmu pamanijusi ka man puika velas vilkt vienas un tas pasas drebes un apavus! Situacija kad pirmo reiz ar to saskatos, bija tiklidz bija iegadatas jauna zandeles bernudarzam, jo vecas jau bija novalkatas un kauns bija vest ar tadam, vins kategoriski atteicas vilkt jaunas zandeles un par visu varu velejas vecas, un tas bija lidz tadam ka ma nekas cits neatlika ka dot jaunās, jo berna parasts nikis parvertas histerija. Laikam ejot audzinataja naca paliga un puika pieņēma to ka ir javel un viss! Domaju ka viss miers, bet tas turpinas, ne jaunu cepuri, ne jaku, ne bikses ne apavus berns negrib vilkt!

Šorit bij kartejais teatris, ka nevilkšot citas bikses.Agrak bija ta, ka jaunie zabaki tika uzvilkti un nesati uzreiz pec nopirksanas un bez problemam, bet tagad nezinu vai tie 3gadnieka niķi tuvojas vai sava veida rakstura paradisana. Drebes vienmer ir bijusas pietiekami, vienmer mainitas un nekad nav bijis ta ka jastaiga vislaik ar vienam un tam pašam drebem!

Varbut kada var padalities ar savu viedokli vai pieredzi ja ta ir gadijies!

jolanta.asti jolanta.asti 17. Mar 2016, 09:51

O vismaz tagad zinu ka ne man vienigajai ar puiku ta! Pa lielam visas maicinas, dzemperisi un tadas lietas lauju izveleties pasam un ir kartiba! Vakar piemeram audzinataja piefikseja ka cepurite vinam ir pa karstu, jo skraidot loti sasvist, vakar ar puiku sarunajam ka uzvilkim mazliet planaku lai nebutu pa karstu, bet nu sodien no rita pavisam cita dziesma bij!

princesemince princesemince 17. Mar 2016, 09:17

Jā, tas ir pavisam normāli, jo bērns jūtas droši ar to veco, bet jaunais ir kaut kas nepārbaudīts, nedrošs. Jāļauj bērnam kādu ilgāku laiku ar jaunajām lietām būt kontaktā, ļaut izpētīt, nevis vienkārši vilkt un likt uzreiz justies labi. Ir tādi bērniņi, kuri ļoti, ļoti lēni akceptē jaunu apģērbu.