Akcijā „Dāvā prieku skolā iet!” iesaistījušies vairāki simti ziedotāju

Akcijā „Dāvā prieku skolā iet!” iesaistījušies vairāki simti ziedotāju

02. Sep 2015, 18:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas Bērnu fonds sadarbībā ar t/c Galleria Riga visu augusta mēnesī īstenoja labdarības akciju „Dāvā prieku skolā iet!”. Akcijas laikā labdarības telpu, kas atradās t/c Galleria Riga 5.stāvā, Dzirnavu ielā 67, apmeklēja vairāki simti ziedotāju un akcijas atbalstītāju. Akcijas mērķis bija palīdzēt Latvijas daudzbērnu un trūcīgajām ģimenēm uzsākt skolas gaitas.

„Esam patiesi gandarīti un priecīgi, ka akcijā „Dāvā prieku skolā iet!” iesaistījās tik daudz ziedotāju un atbalstītāju. Kopīgiem spēkiem esam palīdzējuši vairākiem desmitiem ģimeņu uzsākt skolas gaitas. Akcijas laikā visvairāk tika saziedots apģērbs un apavi, skolas somas un dažādas kancelejas preces, kas bērniem ir primāri nepieciešamas, lai uzsāktu skolas gaitas. Paldies ikvienam akcijas atbalstītājam – kopīgiem spēkiem esam padarījuši daudzām ģimenēm pirmo skolas dienu daudz saulaināku un gaišāku!”, akcijas atbalstītājiem pateicas Latvijas Bērnu fonda vadītājs Andris Bērziņš.

Savu atbalstu akcijas īstenošanā sniedza arī vairāki Latvijā pazīstami cilvēki – televīzijas projektu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte, sporta kustības „Ghetto Games” izveidotājs Raimonds Elbakjans, aktieris Andris Bulis, operdziedātāja Evita Zālīte, TV personība Ieva Adamss, dūla Katrīna Puriņa un citi.

Dace Kokina, „Galleria Riga” mārketinga vadītāja: „Gatavojoties pirmajai skolas dienai, mēs visi esam steidzīgi un aizņemti, taču svarīgi ir uz brīdi apstāties un izdarīt kādu labu darbu, palīdzēt tiem, kas nonākuši grūtībās. Paldies ikvienam „Galleria Riga” apmeklētājam, kas ikdienas steigā rada iespēju apciemot labdarības telpu un atbalstīt Latvijas ģimenes. „Galleria Riga” novēl visiem bērniem priecīgas un zinībām bagātas skolas dienas!”