Aicina skolēnus izbaudīt “Laukus pilsētā” Ģimenes atrakciju parkā “Pik Nik Parks”

Aicina skolēnus izbaudīt “Laukus pilsētā” Ģimenes atrakciju parkā “Pik Nik Parks”

23. Sep 2016, 10:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinām skolnieku grupas aktīvi pavadīt dienu svaigā gaisā un izbaudīt atrakcijas, kā arī apskatīt mini zoo ģimenes atrakciju parkā “Pik Nik Parks”.

Izmaksas:  Ģimenes atrakciju parka “Pik Nik Parks” DIENAS BIĻETE (ar iespēju iziet ārā un ienākt atpakaļ iekšā līdz pat dienas beigām). Grupām (15 bērni un vairāk) 10% atlaide ieejas biļetēm.

 

Bērniem (2 līdz 18 gadi)

Pieaugušajiem (18+)

Pensionāriem

Darba dienās

7,00 EUR

4,00 EUR

2,00 EUR

Brīvdienās

10,00 EUR

5,00 EUR

3,00 EUR

Ieteicamais vecums: bez ierobežojumiem.

“Lauki pilsētā”

„Pik Nik parks” ir vienīgais šāda koncepta ģimenes atrakciju parks Latvijā ar piknika vietām kokos jeb Treehouse, vēl vienu zoodārzu Rīgā un atrakciju parku gan pieaugušajiem, gan bērniem.

  • Sporta atrakcijas - mini golfs, basketbols, futbols, volejbols, šautriņas, galda teniss.
  • Izklaides atrakcijas - piepūšamās atrakcijas, lecam-spilvens, batuti, arheoloģiskie izrakumi, velokarti, velodrezīnas, trošu ceļš, rāpšanās siena, MEGA slidkalniņš, vilcieniņš, karuselis, baseins ar laiviņām.
  • Mini zoo dzīvnieki – truši, aitas, kazas, āži, tītari, vistas, zosis.

“Pik Nik parkā” ir padomāts arī par atpūtu pieaugušajiem. Te ir piknika vietas ar griliem un galdiņi ar saulessargiem. Par piknika vietas un grila izmantošanu jāmaksā atsevišķi, toties visas bērnu atrakcijas ir iekļautas ieejas cenā. “Pik Nik parks” ir lieliska vieta, kur atpūsties ģimenēm un draugu kompānijām kopā ar bērniem. 

"Pik Nik parka" sniegtie pakalpojumi:

  • Zoodārza, atrakciju parka apmeklēšana un piknika vietas;
  • Korporatīvo pasākumu organizēšana: semināri, uzņēmumu sporta spēles u.tml.;
  • Privāti pasākumi bērniem: izlaiduma svinības, bērnu jubilejas u.c.;
  • Pasākumi pieaugušajiem: dzimšanas dienas, vārda dienas ar piknika vietām un teltīm, galdiem (līdz 60 pers. vienas telts ietilpība), grilu un sportiskām aktivitātēm;
  • Tematiskie pasākumi.

Izmantojiet iespēju un apmeklējiet Ģimenes atrakciju parku “Pik Nik Parks”, iepriekš piesakoties pa tālruni 20640066 vai rakstot uz e-pastu piknikparks@gmail.com.

Papildu informācija mājaslapā.