Adrians nogaršoja Mollers zivtiņas.

Adrians nogaršoja Mollers zivtiņas.

10. May 2013, 15:23 mamma27 mamma27

Vitamīni mūsu ģimenē tiek lietoti divas reizes gadā- rudenī,kad sākas vīrusu sezona un pavasarī,kad daba mostas un vēl no dabas vitamīnus nevar uzņemt.

Adrians līdz šim ir lietojis dažādus vitamīnus. Arī zivju eļļa ir dzerta. To lietojām ,kad viņam bija 2-3 gadi. No pudeles, ar karotīti,bez garšas.Tajā vecumā viņš neprotestēja pret to. Bet zinu ,ka tagad diez vai iedzertu tādu.

Par labu šiem testiem izlēmām,jo nesen bijām vizītē pie ģimenes ārstes un viņa ieteica Adrianam padzert zivju eļļu.

Tad nu šis piedāvājums izmēģināt zivju eļļu bērniem tīkamā veidolā ar labu garšu nāca kā saukts.

20130510151646-72550.jpg

Vispirms jau Adrians bija ļoti priecīgs,ka vitamīni paredzēti tieši viņam, lai augtu gudrs un liels.

Kad ieraudzīja ,ka visi vitamīni ir kā mazas oranžas zivtiņas, prieks bija vēl lielāks.

20130510151749-13471.jpg

Tad nu beidzot tika  pie nobaudīšanas.

Lēnām nosūkāja,jo vitamīniem ir patīkama garša. Dienā viņa vecumā nepieciešams lietot divas zivtiņas. To viņš arī cītīgi dara. Katru rītu pirms dārziņa no plaukta tiek paņemta kastīte un izņemti vitamīni.

20130510151953-35748.jpg

Adrianam tiešām šīs zivtiņas garšo. Domāju ,ka izdomāts ir ļoti labi,jo bērniem zivju eļļa ir nepieciešama un mēs visi zinam ,ka tīrā veidā ,bez kādām garšām viņa nav diez ko garda. Jāsaka,ka es izvēlētos lietot zivju eļļu,tad iespējams arī ņemtu šīs zivtiņas ,jo tās var lietot arī pieaugušie. Viņām ir parīkama garša ,jo parasto eļļu iedzert bez lielas apņēmības man ir grūti.

Liels paldies MK par iespēju izmēģināt. Noteikti turpmāk,kad Adrianam būs nepieciešams lietot zivju eļļu mēs izvēlēsimies tieši šadā iepakojumā,jo šāds iepakojums, garša un izskats bērnam ir vispieņemamākais,lai nerastos slikts priekšstats par šo ,tik ļoti organismam nepieciešamo vitamīnu.

 
Saulite21 Saulite21 10. May 2013, 20:43

es vakar savam dēlam iedevu nogaršot moller zivju eļļu kas zaļajā pudelē ir,viņam i citrona garša,un mazais neiebilda,tad nu nākamnedēļ pirksim,lai varam lietot vitamīnus.bet šitādi tiešām ir labi izdomāti,jo bērnus grūti pierunāt,lai ēd zivju eļļu,es pati ar ne īpaši.