5 VIDEO jautrām aktivitātēm ar bērniem

5 VIDEO jautrām aktivitātēm ar bērniem

25. Jun 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas vasara, kad vecāki pavada vairāk laika ar saviem bērniem un tādēļ nepieciešamas arvien jaunas idejas, kas aizrautu bērnus. Tādēļ Māmiņu klubs iesaka piecus video vienkārši realizējamām un reizē jautrām aktivitātēm ar dažāda vecuma bērniem.

Krāsu karnevāls

Bērniem ļoti patīk darboties ar krāsām. Lūk, vienkāršas idejas, kā mājās izgatavot aizraujošus krāsu variantus, tai skaitā no ūdens, miltiem un pāris krāsas pilieniem un, protams, vannas, kurā atrodas bērns. Krāsu konsistences dažādas – šķidra, želejveida, plastilīnveidīga:

Dzīvnieciņu puzlītes no saldējuma kociņiem

Vasarā bērni ēd daudz saldējuma? Saldējuma kociņus var izmantot aizraujošā veidā, no tiem gatavojot dzīvnieciņu Dzīvnieku formām ērtai lietošanai var izmantot formītes – bērnu spēļu vai cemapformītes, uzzīmējot lāci, pīli, māju, mašīnu un jebko, kas bērnam patīk:

Nullītes un krustiņi sportiskā veidā

Mūsu bērnības spēli Nullītes un krustiņi bērniem varam iemācīt atraktīvā un sportiskā veidā:

Jautrās aktivitātes ar baloniem

Baloni jau paši par sevi bērniem izraisa sajūsmu, bet pieliekot mazliet izdomas sajūsmu iespējams divkāršot. Piemēram, balonā var ielikt naudiņu, piepūst un kad balonu kustina rokās, naudiņa kustas līdzi un bērniem tas rada jautrību. Balonu var izmantot arī kā tenisa bumbiņu, turklāt raketes var uztaisīt uz saldējuma kociņa uzlīmējot vienreizlietojamos šķīvjus – un aiziet, jautrība var sākties:

Ledussirds cienīgas aktivitātes

Ja ir vēlme vasaras karstumā uzburt ziemīgas ainas, tad video redzams, kā ar ūdeni un sasmalcinātu ledu iespējams pārvērst ūdeni ledū ar vienu  pirksta pieskārienu, kā arī savā istabā izveidot ledusaukstu Olafu, nojaukt un atkal izveidot:

Priecīgu vasaru!

Māmiņu Klubs