22. un 23.oktobrī Bērnu rīts Kino Citadele ar DIVĀM animācijas filmiņām!

22. un 23.oktobrī Bērnu rīts Kino Citadele ar DIVĀM animācijas filmiņām!

22. Oct 2016, 20:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinām uz pasākumu Bērnu Rīts 22. un 23. oktobrī k/t "Kino Citadele"!

K/t "Kino Citadele" un "Māmiņu klubs" aicina uz pasākumu ģimenēm “Bērnu rīts”, kurš norisināsies 22. un 23. oktobrī no plkst. 10:00 līdz 14:00. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja noskatīties divas animācijas filmas “Troļļi” un “Kubo un divas stīgas”. Viena par mazu zēnu, kurš ar maģiskā mūzikas instrumenta sjamisena palīdzību Kubo stāsies pretī naidniekiem, lai atklātu dzimtas noslēpumu, atkal apvienotu ģimeni un piepildītu savu likteni. Otra par troļļu meitenes Popijas cīņu ar Karali Skrimsli un viņam padotajiem bergeniem, kas vedīs neticamos ceļojumos un ļaus kopā piedzīvot īstus pārbaudījumus.

Pirms filmiņas 10:00 - 14:00 "Bērnu Rīta" apmeklētājus gaida “La Creation” radošās darbnīcas, konkursi un, protams, arī balviņas. Bērnu Rītu atbalsta XS Rotaļlietas, TOYS.LV un Māmiņu klubs. 

K/t "Kino Citadele" sadarbībā ar “Latvijas Goda ģimeni piedāvā daudzbērnu ģimenēm apmeklēt kino lētāk, uzrādot "3+ Ģimenes karti".

Uzrādot 3+ Ģimenes karti, kino biļete maksās 3,75 EUR uz 2D seansiem un 4,75 EUR uz 3D seansiem. 

Lai saņemtu Latvijas Goda ģimenes atlaidi nepieciešams reģistrēt savu 3+ karti k/t "Kino Citadele" kasēs. Pēc kartes reģistrācijas atlaidi biļetēm iespējams saņemt gan pērkot biļetes kinoteātra kasēs, gan internetā www.forumcinemas.lv.

20161013213900-43316.jpg 

Par animācijas filmu “Kubo un divas stīgas”:

Atjautīgais un labsirdīgais zēns vārdā Kubo dzīvo nelielā piejūras pilsētā, un viņam patīk stāstīt citiem dažādus stāstus un spēlēt uz japāņu mūzikas instrumenta - sjamisena. Kādu dienu viņš nejauši atbrīvo pagātnes garu, kurš senas atriebības dzīts, sāk vajāt zēnu. Kubo dodas ceļā, lai rastu padomu, kā uzveikt ļaunumu. Viņš sastop Pērtiķieni un Vaboli, un nu visus trīs gaida neparasts piedzīvojums. Viņu uzdevums ir izglābt Kubo ģimeni un atklāt senu noslēpumu – kādēļ gāja bojā viņa tēvs, pasaulē dižākais samurajs. Ar maģiskā mūzikas instrumenta sjamisena palīdzību Kubo stāsies pretī naidniekiem, lai atklātu dzimtas noslēpumu, atkal apvienotu ģimeni un piepildītu savu likteni.

Filmu latviešu valodā ieskaņojuši: Santa Didžus, Ainārs Ančevskis, Ģirts Jakovļevs, Ieva Kerēvica, Gunta Virkava, Eremijs Sējāns un citi.

 

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Filma 2D un 3D formātā.

20161013213916-41181.jpg 

Par animācijas filmu “Troļļi”:

Krāsainā animācijas filma no "Šreka" veidotājiem stāsta par aizraujošu ceļojumu, kurš aizvedīs troļļu meiteni Popiju tālu prom no ierastās viņai pasaules un liks viņai apvienot savus spēkus ar pašu drūmāko no troļļiem vārdā Zars. Viņai ir jāizglābj savus draugus no Karaļa Skrimšļa vecākā un viņam padoto bergenu ķetnām. Popijas neticamie piedzīvojumi būs sagatavojuši viņai īstus pārbaudījumus.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Filma 2D un 3D formātā.

 

Tiekamies "Bērnu Rītā" mājā, kurā dzīvo kino!

20161013213934-44485.jpg