Katrai mazai princesītei ir sava pasaku valstība

Katrai mazai princesītei ir sava pasaku valstība

26. Sep 2012, 08:30 nosiguldas nosiguldas

Mūsu māju sagaida lielas pārmaiņas. Nebūs ilgi jāgaida, kad mazā Katrīne kļūs par tanti un tapēc neizbēgami ir mājas pārkārtošanas darbi.

 Mazākā mūsu mājas istaba no māsas Kristiānas istabas pārtaps Katrīnes Keitas istabiņā. Kas tik te nav piedzīvots, gan spokošanās, gan pirmā mīlestība, bet tagad mazās saimnieces lielās dzīves sākums.

Uz doto brīdi nekāda īpaša prieka par izmaiņām nav, mēs gan izdomājām viltību. Katru vakaru dodamies padzīvoties jaunajā mājvietā, es strādāju, bet Kate apskata savas mantas, kas tur novietotas, lai laiku pa laikam nomainītu ar pierastām un apnikušām.

Tā kā istabiņa ir maziņa, jau sākotnēji, tikko izvēlējāmies šo istabu par bērnu istabu tika ņemti vērā vairāki nosacījumi. Istabā ir augsts logs. Iekšējā siena apsildās no kamīna un krāsns, līdz ar to tur ir silts. Tā kā agrāk tā bija pusaudzes istabiņa, tur bija nedaudz citas prasības, tagad tā būs mazas princesītes istabiņa un tik ļoti gribās to iekārtot patiesi kā mazu princeses istabiņu, lai viņai tur būtu sava pasaku valstība.

Kā to izdarīt, pagaidām ir tikai virtuālas idejas, sākumā bija doma par gultiņu, ar trepītēm, lai apakšā būtu vieta mājiņai,

 

bet istabiņa ir maziņa ar ierobežotu platību, tapēc iespējams, ka izvēlēsimies gultiņu, kam ir atvilknītes, lai pēc iespējas būtu vairāk vietas dažādām lietiņām.

Vienu gan zinu, ka noteiti tiks izmantotas Čiekura mēbeles. Tam ir vairāki iemesli. Man ļoti patīk tas, ka mēbeles ir koka un patīkamas formas. Ir padomāts par bērnu drošību. Pēc pieredzes mēbeles ir gan nedaudz dārgākas, bet daudz izrturīgākas. Mēs gan pirms izvēles, vēlreiz dosimies uz Čiekura veikalu, jo tur var sakomplektēt istabiņas iekārtojumu ar lielāku fantāziju, sākot no plauktiņiem un mantu kastēm,  beidzot ar gultiņu un pieskaņotu galdiņu, tādu, kas pēc izmēriem derēs mūsu istabai.

Lai nu kā tieši veikala apmeklējums būs tas, kas pieliks punktu gan krāsu izvēlei, gan materiālu un tekstila, ko izmantosim Kates istabiņai. Darbs stāv priekšā liels, jo vienā istabiņā ir jārada pasaka un arī mazas skolnieces nākošā darbības vieta, jo pēc lielajiem remontdarbiem, kādu laiku plānots ieturēt pauzi.

Kamēr mamma lauza galvu,  mazā istabiņas iemītniece, gan neliekas traucēta. Un kā mazu noslēpumu pateikšu, man tik ļoti vēl negribās, ka viņa dzīvos savā istabā, jo tas ir pirmais vēstnesis, ka drīz viņa jau būs izaugusi.

 

BLOGU konkurss: Izvēlies sapņu bērnistabu

 

Konkursu piedāvā mēbeļu salons


www.ciekurs.lv