Vīruss negrib atkāpties!

Vīruss negrib atkāpties!

11. Apr 2011, 11:33 mamma27 mamma27

Arī mums dikti patīk Huggies autiņbiksīšu kastes, tad nu tās izmantojam visādi kā mākam. Jaunākais atklājums Adrianam ir ,ka viņš var ielīst tajā:)

Un tas ir tik interesants pasākums,ka to var darīt vismaz 30 minūtes no vietas.

 

Mūsu lielākais sasniegums šonedēļ ir tas,ka Adrians pirmo reiz pats uzvilka zeķes un biksītes,arī garās bikses pilnīgi patstāvīgi. Tas ir gandarījums gan man ,kā māmiņāi,gan viņam pašam. Jo ,kad tas tika izdarīts,viņš pats applaudēja un teica,ka Adrians saģērbās. Tie pūliņi bija to vērti,jo mazliet jau grūtības tas sagādāja.

 

Mūsu dzīvē ir arī ne tik labas ziņas. Uzzinājām analīžu rezultātus un atklājās ka mazajam cilvēciņam asinīs ir ļoti nelabs vīruss,kas tur ir ieperinājies un nemaz negrib atkāpties. Ļoti priecājamies,ka vairs temperatūra nav parādījusies,bet ja parādīsies kaut neliela būs jābrauc uzreiz uz slimnīcu,jo joki mazi ar to vīrusu.

 

Daktere gan cer,ka atkāpsies pats,tāpēc antibiotikas pagaidām nedzersim ,bet ēdīsim zemenes:) Un pēc svētkiem atkārtosim analīzes un cerēsim ,ka šis atkāpsies no mazā puisīša, jo pretējā gadījumā būs antibiotiku kurss. Un šis vīruss varot pat divus mēnešus būt asinīs un mazais varot smagi slimot.

 

Cerēsim ,ka svaigais lauku gaiss mums nāks par labu,jo ļoti gaidam rītdienu,kad dosimies pie omītes nogaršot pirmās māju zemenes.

 

***

Pastāsti, kā Tu pavadi dienas kopā ar savu mazo, iesūtot ziņu šeit!