Uzdod savu jautājumu Māmiņu Kluba ekspertiem par bērnu veselību!

22. Apr 2012, 12:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aktualizējot rubriku "Jautā ārstam!", aicinām izmantot izdevību un uzdot savus jautājumus par bērnu veselību!

 

Uzdod savu jautājumu un laimē izdevniecības Jumava grāmatu "Homeopātija ģimenei"!

 

Gaidīsim jautājumus anketā zemāk līdz 6.jūlijam.

 

Viss, kas jāzina par homeopātiskām zālēm

 

Viena no vispopulārākajām un arī viena no visefektīvākajām ārstēšanas metodēm ir homeopātiskā ārstēšanas metode, un tā ir metode, kuru var izmantot mājas apstākļos. Homeopātija atšķiras no tradicionālās medicīnas ar zāļu līdzekļu devām un individualitātes ievērošanu jebkurā gadījumā. Šajā izdevumā autore min biežāk lietojamos līdzekļus gan bērniem, gan pieaugušajiem, apraksta bezrecepšu homeopātiskos līdzekļus.


Autore konspektīvi iezīmē homeopātijas vēsturi Latvijā, homeopātiskās ārstēšanas metodes, pamatprincipus, zāļu devas, izplatītākās slimības, to simptomu aprakstus, atbilstoši kuriem jāpiemeklē atbilstošākais ārstēšanas līdzeklis. Noderīgu informāciju ģimenes varēs atrast grāmatas pielikumā, kur autore nosauc mājas aptieciņā nepieciešamos preparātus, kā arī gatavās zāles aptiekās un ārzemju firmu preparātus.


Īpaša uzmanība grāmatā pievērsta grūtniecības periodam – kurus līdzekļus ir ieteicams lietot un, kurus gluži pretēji, lietot vajadzētu izvairīties. Kā arī noderīgi līdzekļi bērniem saslimšanas gadījumā. Nodaļās sadalīti preparāti tikko piedzimušiem bērniņiem, jau lielākiem, kā arī ieteikumi atsevišķiem saslimšanas gadījumiem.


Ārste un skolotāja Rasma Kalniņa ir viena no izcilākajām un pazīstamākajām ārstēm homeopātēm Latvijā. Līdz šim brīdim R. Kalniņa pacientus ārstē medicīnas sabiedrībā “ARS”, kā arī sniedz konsultācijas citās Latvijas pilsētās. R. Kalniņa ir daudzu Latvijā pazīstamu homeopātu skolotāja un vairāku grāmatu autore.