Tik laba sajūta!

Tik laba sajūta!

18. Aug 2010, 15:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zini, kas spēj sagādāt prieku pelēkā dienā? Veiksmīgi aizstāvēts maģistra darbs!! Ligita to paveica!

{smallpic:1}

Beidzot, beidzot, beidzot varu dziļi ievilkt elpu, samīļot savu punci un teikt, ka mēs ar bēbīti to kopīgi paveicām – esmu veiksmīgi aizstāvējusi maģistru! Nevaru izteikt, cik esmu laimīga – visu šo laiku kaut kas nelika mieru, nepabeigti darbi, neziņa un nemiers kā būs un vai paspēšu līdz bēbīša dzimšanai paveikt šo lielo uzdevumu. Atceros, kad nebija vēl nevienas rindiņas – domāju, par ko un kā lai raksta. Tagad esmu iesējusi vienu eksemplāru arī sev cietajos vākos un vismaz kādu laiku tas priecēs plauktā goda vietā, liecinādams par lielo, lielo ieguldīto darbu. Tas bija to vērts un īpašs prieks, ka arī pašai ir tiešām labi padarīta darba sajūta. Tās dēļ ir vērts censties.

 

Tagad gan ir pārņēmusi tāda dīvaina sajūta – ko lai mājās iesāk? Līdz šim laiks lielākoties pagāja mācoties, atkārtojot, uztraucoties un domājot par maģistru. Tagad var sēdēt dīvānā un „kasīt vēderu”, šķirstīt žurnālus un nedarīt pilnīgi NEKO! Neatceros, kad manā dzīvē bijis tāds periods. Līdz bēbīša dzimšanai varēs pelnīti atpūsties un pārslēgties uz jaunajiem pienākumiem, jo beidzot nekādas citas domas neaizņem manu prātu, kā tikai bēbis.

 

Noteikti uzrīkošu svinības mājās par godu lielajam notikumam un izlēmu uz izlaidumu tomēr iet, kaut gan līdz tam vēl mazliet jānogaida – izlaidums būs 12. decembrī. Ja jutīšos labi un bēbis labi uzvedīsies, noteikti  nelaidīšu garām to foršo sajūtu. Gribas tomēr to cepuri uzlikt sev galvā- pārāk liels darbs ieguldīts, lai to neizbaudītu par visiem 100%. Žēl, ka manam puikiņam neviens nepiešķirs maģistra diplomu, jo viņš taču kopā ar mani bija jau no paša, paša sākumā, kad sāku rakstīt un arī kopā ar mani godam aizstāvēja! Visu esam darījuši kopā!

 

Man šķiet, ka enerģijas patiešām cirkulē gaisā, jo šodien piezvanīja divas ļoti mīļas draudzenes un līdz bēbīša dzimšanai mājās būs īsts ciemošanās maratons, jo kas to lai zina, kad atkal tikšu pasaulē, kad bēbītis būs klāt :)

27. Nov 2009, 17:59

Sveicu!😀
Es arī ar lielu punci studēju mediķos😀

27. Nov 2009, 16:48

super!! apsveicu!!!! 😘

es ar bēbi puncī biju veina no apzinīgākajām skolniecēm kursā. kad mazā piedzima, netiku vairs galā un pakritu pēdējos metrus pirms finiša. citādi arī man nākošā gada sākumā būtu diploms rokās.. ☹