Pirmā palīdzība bērnam nelaimes gadījumos, traumās un pie saslimšanām. Jautā šeit>>

02. Jan 2012, 14:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Bērnu veselības TV studijā" Māmiņu Klubā viesosies Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta eksperti,lai izskaidrotu vecākiem būtiskākos pirmās palīdzības sniegšanus veidus, ja bērnam atgadījusies trauma vai viņš saslimis.

{smallpic:1}

Uzraksti savu jautājumu, ko Tu vēlies zināt par pirmo palīdzību bērnam?

  • Vai Tevi interesē, kā sniegt pirmo palīdzību pie dažādām bērnu traumām? Varbūt Tev jau ir nācies kādreiz piedzīvot bērna traumu? Padalies pieredzē, kā tiki galā!
  • Ko Tu gribētu zināt par palīdzības sniegšanu, kad bērns saslimis? Kādos gadījumos saukt/nesaukt ātro palīdzību? Ko darīt ar slimo bērnu mājās, kamēr ārsts vai ātrā palīdzība vēl nav ieradušies?
  • Vai ir bijušas kādas ekstremālas situācijas - bērns aizrijis, sasities,  un nezini,ko un kā pirmajā mirklī darīt?
  • Kādus praktiskus paraugdemonstrējumus pirmajā palīdzībā tu vēlētos redzēt Bērnu veselības TV studijā?
  • Raksti par savu pieredzi un jautā šeit>>

 

Gaidīsim jautājumus līdz 22.02>

22. Feb 2011, 08:46

Nav pat konkrētu jautājumu, jo pārāk virspusējas ir zināšanas par traumām (acu, galvas, muguras), alerģiskām reakcijām, apdedzināšanas utt.utp. Vajag kursus! Bet tā, lai parādītas konkrētas darbības shēmas un praktiski izmēģinājumi. Par Ātro palīdzību esmu pārliecināta, ka pirms viņus saukt (atkarīgs no gadījuma, protams), ir jāpiezvana uz, piemēram, Bkus dežūrtelefonu un jāpapras, vai tiešām vajag. Ir sanācis lieku reizi izvazāt bērnu, kad galā pasaka - ko jūs atskrējāt. Ātrie brauc jebkurā gadījumā, lai nav jāuzņemas atbildība.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:01

šis būs interesants temats ar paraugdemosntrējumiem, bet tiešām - jautājiet,kas jūs tieši varētu vairak interesēt!