Nē, bērnudārzam!

Nē, bērnudārzam!

14. Aug 2011, 08:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esmu māmiņa divām meitiņām.Vienai 2,7 gadi,otrai 8 mēneši.

 

Esmu no tām mātēm, kuras negrib atdot bērnu bērnudārzā.Es sēžu mājās un audzinu meitas,protams, mazās dēļ vēl nevaru atgriezties darbā,bet es arī negribu.Man patīk sēdēt mājās ar meitiņām.Es tā padomāju,darbā algas samazināja-man uz ceļu un bērnudārzu aizietu vairāk nekā es nopelnītu (agrāk alga bija laba).

 

Pirmkārt, es pārnāktu vakarā no darba nogurusi,maz laika veltītu bērniem.Neredzētu kā tagad mainās vecākā meitiņa-tas ir prieks vērot,viņas runu,kustības.Un nav tā,ka mums ir kaudze naudas,lai varu sēdēt mājās,kaut kur ekonomējam.Un vecākā meitiņa man ir ļoti draudzīga,daudz ko mājās esam iemācījušās.

 

Un auklēm es neuzticos,daudz esmu no draudzenēm briesmīgu dzirdējusi un daudz raidījumus redzējusi par auklēm.Omītei varetu atstāt,bet viņa arī nav vairs jauna un negribas noslogot ar diviem aktīviem bērniņiem.

 

Lieta tāda,ka man nu ļoti bieži pārmet,ka es negribu laist bērnu dārziņā.Saka,ka es par bērnu nedomājot,nebūs draudzīga,neko nemācēs utt.

 

Vai ir kāda vēl māmiņa, kura negrib laist dārziņā? Vai esat laimīgas, ka nelaidāt,vai tieši otrādi nelaimīgas,ka nelaidāt?