Mazs prieciņš sirsniņai

Mazs prieciņš sirsniņai

18. Aug 2010, 18:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja no rīta māmiņa Rebeka bija saskumusi un bēdājās par notikumiem viņas dzīvē, tad tagad viņa ir priecīga. Par ko? Lasi viņas blogā!

 

Šodien man ir priecīga diena, ne tāpēc, ka viss manā dzīvē būtu nokārtojies, bet gan tāpēc ,ka jūsu atbalsts, ģimenes un draugu atbalsts mani pozitīvi uzlādēja un sāku saprast, ka melnā svītra ir pelēka!!  Bet es šoreiz ne par to.


Šī diena priecīga man ir tādēļ, ka jau no paša rīta saņēmu labas ziņas. Bērnības draudzene zvanīja un paziņoja, ka gaida bērniņu. Mani tas sajūsmināja tikpat ļoti, kā tad  kad es uzzināju, ka būs mans Jēkabiņš.  Vispār, draudzene savu tekstu iesāka ar vārdiem  - TU ESI RAGANA- ( bet labā nozīmē).  Tas tāpēc, ka laiciņu atpakaļ, kad viņa bija atbraukusi ciemos, viņa stāstīja, ka gribētu mazo, bet baidās.  Es viņu, protams, mēģināju pierunāt un spriedu, ka novembra beigas, decembra sakumā viņi būtu īstais laiks, jo tad izdevīgi sanāktu ņemt augstskolā akadēmisko gadu, un mūsu bērniem nebūtu liela gadu starpība, abi nākotnē varētu čomoties. Arī naudas ziņā viņai tieši izdevīgi, ja mazais pieteiktos šajā laikā. Nu, lūk, mani vārdi piepildījās, tādēļ viņa tagad saka, ka es nodarbojoties ar maģiju, jo kā es teicu tā arī ir.


Viens pozitīvais punkts jau ir, cerams, ka tagad turpināsies pozitīvo atgadījumu sērija un drīz vien varēšu rakstīt blogu par savu pilnīgi balto svītru!!

27. Nov 2009, 20:57

Nju super jauks notikums!!!!
😀😀😀 🌷

27. Nov 2009, 20:12

Nu redz cik jauki!😀
Lai Jums abām veicas!😀