Mans tētis Jūdžels ir vismīļākais un vislabākais tētis pasaulē!

Mans tētis Jūdžels ir vismīļākais un vislabākais tētis pasaulē!

29. May 2010, 17:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patrīcijas tētis Jūdžels.

{pic:1}

Tēta mīlestību sajutu, jau esot puncītī. Katru dienu viņš mīļi sarunājās ar mani puncītī un dziedāja turku dziesmas. 

 

Īpaši mīļa man dziesma par manu vārdu Deniz, kas tulkojumā nozīmē- Jūra. Tāpēc mirklī, kad nācu pasaulē un izdzirdēju Tēta balsi uzreiz pievērsu skatienu Tētim. Cik sirsnīgs un neaizmistams bija šis mirklis!

 

Nevaru iedomāties dienu bez Tēta! Viņš vienmēr spēj mani sasmīdināt,  katru manu niķošanos pārvērst par ilgu smiešanos. Arī jautra ir kopīgā vingrošana, ko Tētis dara lieliski un viegli.

 

Un vēl, man ļoti patīk, ka Tētis mani palutina, jo esmu viņa mazā Princesīte.  Mīļi ir aizmigt viņa rokās un saprast, cik esmu laimīga, ka man ir vislieliskākais Tētis pasaulē!!!

 Patrīcija un māmiņa Anta Vīgante

Alimentu nemaksatajs Alimentu nemaksatajs 03. Dec 2019, 08:34

Jā, strādāju nelegāli Turkebab, taisu bērniņus Tinderī, oho.lv. Sieva mani atbalsta alimentu nemaksāšanā! Laba dzīve Latvijā man kā turkam! Šobrīd 3 bērni, gan uztaisīšu vēl kādu bērniņu, jo prezervatīvus nevelku! īstam turkam vajag vismaz 4 sievas un daudz bērnus! Latvijā labi, sievietes pašas nopelna un man ne viņām, ne bērniem jāmaksā! Kam man dziesmiņas nedziedāt?! Visu sievietes izdara un man laika daudz dziedāšanai, Tinderim!

Berimore Berimore 26. Nov 2019, 01:33

Labākais tētis pasaulē noteikti nekrāptu sievu ar citām un rūpētos par VISIEM saviem bērniem, ko pats uztaisījis! Bet Jūdželam tikai jaunas partneres mainīt interesē nevis mīlēt savus bērnus. Bezatbildīgs vīrietis!

13. Oct 2009, 20:18

Cik mīļš stāstiņš!!!!
😀😀😀prieks, ka ir tik jauki tēti...😀

13. Oct 2009, 16:40

Cik forši, ka ir tādi jauki tēti! Ļoti aizkustinošs stāstiņš! 😀