Luīzas vecāki: svarīgas bija labās atsauksmes par bērnudārzu!

Luīzas vecāki: svarīgas bija labās atsauksmes par bērnudārzu!

02. Jun 2012, 16:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā Luīzai veicās ar adaptāciju bērnudārzā?Kāpēc viņas vecāki deva priekšroku privātam bērnudārzam, nevis auklītei? Ieskaties māmiņas atbildēs!

 

Adaptācijas periods noritēja visai veiksmīgi- Luīza pakāpeniski sāka iet bērnudārzā un mēs, ņemot vērā speciālistu ieteikumus, pirmajās dienās apmeklējā bērnudārzu tikai pāris stundas, ar katru dienu pakāpeniski palielinot bērnudārzā pavadīto laiku. Pirmajā nedēļā gāja ļoti labi un nekādas raudāšanas nebija. Tomēr otrajā nedēļā Luīza uz bērnudārzu īpaši doties nevēlējās un no rītiem gauži raudāja, bet līdz ko vecāki bija laukā pa bērnudārza durvīm, tad raudāšana pārgāja, bet bēdīga mazā bija tik un tā. Sākot ar 3.nedēļu raudāšana pazuda un varēja redzēt, ka Luīza iekļaujas bērnudārza grupiņā.

 

Pirms bērnudārza gaitu uzsākšanas Luīza bija mājās ar auklīti, bet tā kā auklīte saņēma izdevīgu darba piedāvājumu savā profesijā, mēs bijām izvēles priekšā- meklēt jaunu auklīti vai laist bērnu bērnudārzā. Tad nu izlēmām laist bērnudārzā,jo Luīza bija izrādījusi interesi par citiem bērniem un mājās katru dienu sēžot bija kļuvis garlaicīgi. Privāto bērnudārzu izvēlējāmies tāpēc, ka mūsu rinda pašvaldības bērnudārzā vēl nebija pienākusi, kā arī mēs bijām dzirdējuši ļoti labas atsauksmes par privāto bērnudārzu Patnis.

 

 

Uzzini vairāk www.patnis.lv