Linola ķermeņa kopšanas līdzekļi der arī mazajiem!

Linola ķermeņa kopšanas līdzekļi der arī mazajiem!

30. Sep 2011, 11:15 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Labas atsauksmes ceļo ātri un rosina arī citus pamēģināt ieteiktus produktus.

 

Tā kā ikdienā apgrozos Māmiņu Klubā, kur ir iespēja aplūkot, uzzināt atsauksmes par jaunāko bērnu ādas kopšanas līdzekļu klāstā, tad šoreiz nevarēju atturēties un neizmēģināt māmiņas Zaigas ieteiktos Linola līdzekļus pret ādas sausumu.

 

Lūk, iegādājoties šos līdzekļus, izlēmu- ja nu ķeros pie sausuma likvidēšanas meitiņai, tad ķeros kārtīgi un tiku gan pie mazgāšanas līdzekļa, gan pie losjona. Bet nu par visu pēc kārtas.

 

Meitiņai jau ilgstoši ir tādi kā sausi pleķi uz vēdera, ir sausa āda uz kājām (nezinu,iespējams, tas ir iedzimts no manis, jo arī mana kāju āda ir ekstremāli sausa), un mēdz parādīties arī uz sejas un rokām. Vasarā šī problēma nav tik aktuāla, jo tiek lietoti gan saules aizsargkrēmi,kas mitrina ādu, gan arī apģērbs gar to nerīvējas, bet uz rudeni un ziemu sausums parādās vairāk. Esam gan mitrinājuši gaisu, gan arī mēģinājuši mazo mājās tik biezi neģērbt, tomēr gala rezultāta īsti nebija.

 

Sākot lietot šo mazgāšanas līdzekli, izlēmu vispirms to pirmajā vakarā pamēģināt uz sevis. Man patika. Patika gan tā sajūta pēc šī līdzkeļa uzklāšanas- nebija taukainuma sajūta un patika tas, ka viegli klājas un viegli iesūcas. Tā kā man ar meitiņu ir diezgan līdzīga āda, nākamajā dienā jau devu pamēģināt viņai šo līdzekli, lai redzētu, kāds ir efekts. Lai gan bērniem patīk līdzekļi ar dažādām smaržām, protams, ir jāsaprot, ka tajos ir vairāk ķīmijas un šajā aptiekā iegādājamā līdzeklī smaržvielas nav tik izteiktas.  Pēc pirmās reizes īsti rezultātus nemanījām, vien to, ka āda kļūst mīkstāka, tomēr sausums saglabājās.

 

Nākamos vakarus, kad devāmies mazgāties, cītīgi izmantojām šos līdzekļus, miksējot tos un pamēģinot dažādus lietošanas veidus- ar losjonu un bez tā. Protams, līdzekļu kopums ir un paliek līdzekļu kopums- tātad arī efektīvāka ādas kopšana bija tad, kad tika lietoti abi mazgāšanas līdzekļi.

 

3 gadus vecie bērni vannā ir ļoti aktīvi un tāda ir arī mana meitiņa. Protams, gadās arī pa kādai reizei, kad acīs tiek ieberzēts mazgāšanas līdzeklis, tomēr asaras neseko! Tas tāds papildus plusiņš, izmantojot līdzekli manai meitiņai.

 

Vēl var piekrist Zaigas pieredzei par to, ka līdzeklis tiešām mitrina 24 stundu garumā, tomēr, ja kādu dienu līdzekļa lietošana izpaliek, tas atkal rada sausuma sajūtu...

 

Kopumā ar līdzekļiem esam apmierināti un domājam vēl kādu laiku lietot, jo tā kā līdzekļa iepakojumi ir tilpumā palieli, tie pietiek ilgākam laikam!

 

 

Maigs, mitrinošs un atjaunojošs mazgāšanās līdzeklis normālai un jutīgai ādai. Ar linolskābi bagāts mikroemulsijas gels maigi mitrina un pasargā ādas aizsargslāni, normalizē ādas lipīdu (tauku) slāni, pielāgots ādas dabīgajam pH 5.5 līmenim. Mitrinošā iedarbība saglabājas līdz pat 24h. Nekairina acis.

 

Losjons satur dadža eļļu, kurā ir ievērojama linolskābes koncentrācija, kas normalizē tauku un mitruma saturu ādā, aizkavē ādas izžūšanu!

princesemince princesemince 11. Dec 2010, 17:12

Kristīne, manuprāt, Tu esi piemānīta! šodien devos uz aptieku iegādāties Linola produkciju, bet uz iepakojuma "skaidrā latviešu valodā" rakstīts, ka tas saturs Paraffinum Liquidum, kas ar citu nosaukumu zināma kā minerāleļļa. līdz ar to šo produkciju atstāju aptiekas plauktiņā...

princesemince princesemince 01. Dec 2010, 13:18

nu skaidrs, paldies 😀
vēl tikai gribēju jautāt - ja jau tie produkti saistīti ar farmāciju un ir ārstnieciski, tad jau laikam ilgstoši lietot nevajadzētu, ja? palietot, kamēr beidzas problēma, un tad viss?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 01. Dec 2010, 10:30

Galvenais dziednieciskais ir linolskābe.

LINOLA® līnijas sastāvā ir linolskābe (ω-6), kas ir fizioloģiska, daudzvērtīga nepiesātinātā taukskābe. Linolskābe pieder neaizvietojamo tauksskābju grupai, kuras ādā netiek sintezētas, bet tās jāuzņem ar uzturu, ļaujot nokļūt ādā ar asinsriti vai arī ārīgi caur ādu.

Cilvēka organismā linolskābe pārvēršas par gamma –linolēnskābi, arahidonskābi, PG un leikotriēniem, tādejādi piedaloties ādas barjerfunkcijā.

Iedarbojas mitrinoši, iekaisumu mazinoši un atjauno traucētu epidermālās barjeras funkciju.

Linola® Lotion – ūdens-eļļas emulsija, 35% tauku, satur ādas reģenerāciju veicinošas vielas.

Linola ® Lotion satur dadža eļļu, kurā ir ievērojama linolskābes koncentrācija.

Linola ® Lotion normalizē tauku un mitruma saturu ādā, aizkavē ādas izžūšanu.

princesemince princesemince 30. Nov 2010, 22:28

Kristīne, sapratu jau pašā sākumā, ka tas nav nekāds eko u.tml, bet kas tad tajā sastāvā ir? kas ir tas dziednieciskais?
man šis ir aktuāli, jo bērnam pasausi pleķi, iegādājos šeit reklamēto Dermalex Repair, pagaidām bez rezultātiem.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 30. Nov 2010, 11:39

princesemince, mēs noskaidrojām, ka minerāleļļas Linolas sastāvā nav.
Linola produkti izstrādāti farmācijas rūpnīcā - līdz ar to nevar salīdzināt ar dabīgajiem līdzekļiem - Linola preces paredzētas sausas, arī ļoti sausas un jūtīgas (atopiskais dermatīts) ādas kopšanai. Attiecīgi sastāvs ir dziedējošs. Visi farmācijas produkti tiek pirms ražošanas testēti, lai novērstu jebkādas blaknes - attiecīgi pārbaudīti un droši.

Šie dabīgie līdzekļi sausām un jutīgām ādām nereti var izraisīt asākas reakcijas, jo dabīgās vielas ar ēteriskajām eļļām tiešām ir ļoti aktīvas un var radīt nevēlamu kairinājumu.

29. Nov 2010, 17:23

Man meitinai kad bija sausa ada,dermatologs so te ari rakstija un tikai pateicosties Sim lidzeklim,tikam vala no sausas eedes😀

princesemince princesemince 29. Nov 2010, 17:16

nē, nu ne jau tā, ka nevar būt, bet iesaka izvēlēties, lai nebūtu.
minerāleļļa vai kaut kādas citas nesaprotama nosaukuma eļļas, propilēnglikols, parabēni, kaut kādi neizprotami saīsinājumi, kas noteikti nav augu latīniskie nosaukumi - to skatos es.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 29. Nov 2010, 16:53

Hmmmm, it kā tam baigi nepievērsu uzmanību.. Kuras ir tās vielas, kuras nevar būt kosmētikā? Tad varu apskatīties mājās!

princesemince princesemince 29. Nov 2010, 16:42

kāds tur sastāvs? nav gadījumā visa Mendeļejeva tabula? uz šādu aptiekā paskatījos, cena bija tāda pateicīga, bet tas radīja bažas par konkrēti sastāvu, tādēļ rokā pat nepaņēmu. nav tur nekādas minerāleļļas, parabēni u.c. labumi? negribas uz aptieku iet 😉