Kurš gan grupiņā ir galvenais? Priekšnieks Adrians!

Kurš gan grupiņā ir galvenais? Priekšnieks Adrians!

14. Jul 2011, 11:01 mamma27 mamma27

Nu jau garām mūsu pirmā īstā nedēļa dārziņā.


Ko lai saka - bērns ir apradis ar situāciju, ka ir divas audzinātājas. Vecā, labi zināmā ir mīļāka -nenoliedzami, bet pie otras - jaunās arī ir savi labumi.


Tad nu tā, tā kā Adrianam šajās telpās jau ir pieredze, viņš visu zin, kur kas atrodas, tad nu jaunā audzinātāja to burvīgi izmanto, lai Adrianam liktu justies īpašam. Atnākot pakaļ bērnam, kā jau vienmēr prasu - kā tad gāja? Uz ko man tika atbildēts - Adrians jau ir kā priekšnieks, visiem pasaka, kur kas atrodas, palīdz, parāda arī audzinātājai, kur ir smilšu kaste. Un pats svarīgākais, atgādina mazajiem bērniem, ka ar bērnudārza mantām nedrīkst iet mājās, viss jānoliek vietās, jāsakārto. Tā teikt, kārtībai jābūt!

 

Par šo pirmo nedēļu varu teikt, ka Adrians ir pieradis, viņam patīk dārziņš, tikai man šķiet, ka tās piecas dienas viņam ir mazliet par daudz. Vai arī, būtu labi, ja nebūtu tik ilgi jāpaliek dārziņā. Bet, ko darīsi, darbs ir mammai un tētim, un arī Adrianam, tā kā cīnīsimies un cerēsim, ka nekas traks saistībā ar dārziņu mums vairs nenotiks.