Kur iegādāties kvalitatīvus mazgāšanas līdzekļus

Kur iegādāties kvalitatīvus mazgāšanas līdzekļus

27. Feb 2012, 15:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Zināms, ka brīdī,kad ģimenē ienāk bērns, drēbju kalni kļūst arvien lielāki, izdevumi lielāki un rēķini tāpat! Tāpat visiem zināms,ka Latvijā lielveikalos reti kur iegādājami patiešām kvalitatīvi mazgāšanas līdzekļi un citas preces, kas pēc brenda ir identiskas citās Eiropas valstī nopērkamajām, bet pēc kvalitātes ne tuvu nestāv klāt!

Paldies manai mammai,kura ieteikusi divus veikalus,kur iegādāties dažādas preces ar Eiropas kvalitāti un spēj manus ģimenes tēriņus un rēķinus samazināt!

Neslēpšu sveci zem pūra un pastāstīšu, ka Cenu Klubā un Depo var iegādāties patiešām labus mazgāšanas līdzekļus ne tikai veļai, bet arī grīdām un citas mājsaimniecības preces. Piemēram, vakar ar Cenuklubs klienta karti nopirku veļas mīkstinātāju 5l iepakojumā par 5,99Ls (standarta cena 10,19Ls), kas sanāk lētāk pat kā pērkot Maximā vai Rimi (parasti veļas mīkstinātāji maksā ap 2,5litrā), bet kvalitāte ir tik laba, ka drēbes patiešām smaržo arī pēc to pavalkāšanas un tik daudz šī līdzekļa arī nav jālieto vienā reizē. Nākamais lielais pirkums būs veļas pulveris kādā no šiem veikaliem.

Jā, ja ir Cenukluba klienta karte, tad patiešām var iegādāties preces par lieliskām cenām un to pašu klienta karti vakar es iegādājos tikai par 1Ls (parasti ir 10Ls cena). Kā es to dabūju gatavu? Pie kases vienkārši nosaucu paroli "Inbox priekšrocības" un samaksājot latu, dabūju karti, kas dos atlaides 2 gadu garumā!

Kristīne

Kur Tu iegādājies mazgāšanas līdzekļus?