Karstās dienas mijas ar lietainajām..

Karstās dienas mijas ar lietainajām..

26. May 2011, 18:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nedēļa iet uz beigām neticamā ātrumā, nezinu, kāpēc. Varbūt tāpēc, ka pati dabūju mazliet pastrādāt un atpūsties no meitiņas nedarbiem, bet varbūt tāpēc, ka karstās dienas mijas ar lietainajām un var atvilkt elpu.


Vispirms jau pirmais pārsteigums, ko mums sagādāja mūsu kaķenīte - pieci kaķēni. Kāpēc pārsteigums? Jo vēders viņai nekad nebija bijis tik mazs, domājām, ka vēl ilgs laiks jāgaida, bet nekā. Vienu rītu kaķēni klāt!

 

Adriana uzņēma kaķēnus ar tik lielu sajūsmu un prieku, ka gribējām vienu kaķēnu paturēt, izaudzināt, ja kāds piekristu viņu pēc tam paņemt, bet nu nekā - visiem jau savi kaķi vai arī nevēlējās. Tā nu papriecājāmies un nekas cits neatlika kā sūtīt kaķīšus prom uz "jūras skolu". Žēl, bet neko darīt. Tagad Adriana neliek mieru kaķenei, spiež un mīļo un prasa, kur mazie kaķēni. Mēs skaidrojām, ka kaķiem bija jāaizbrauc prom un tagad viņi dzīvos citur, domāju, ka mazā saprata, jo noteica -  attā, attā kaķīši.

 

 

Jā, un vēl taču tuvojas bērnu dārza laiks. Pat nezinu kā būs, jo pagaidām tā arī skaidru atbildi neesmu ieguvusi vai man būs darbs vai nē. Ir divi piedāvājumi, bet skaidri neviens neko vēl nezin. Un vīrs šodien teica, ja man darbs nebūs, tad jau nav " tolks" vest mazo uz dārziņu un maksāt, kamēr es mājās sēžu. Es jau ceru, ka sākšu strādāt, jo apnicis mājās sēdēt un arī gribas, lai mazā ātrāk tiek dārziņā.

 

Pagaidām ejam ar mazo izšūpoties šūpolītēs, kas atrodas aiz manas bijušās darba vietas, bet mazā pa visām varītēm grib uz bērnu dārzu - kā mēs ejam garām dārziņam, tā uzreiz skrien pie sētas un sauc - bērni, bērni, gibu pie bērniem!

Nu jā, jārisina darba jautājums, bet pagaidām pat nezinu ko atbildēt bērnu dārza vadītajai, iesim mēs uz dārziņu vai nē.

Vai jūs vedot mazo uz bērnu dārziņu pašas arī uzreiz strādājāt?

Kā rīkoties, ja septembrī vēl darbu nedabūšu, vest mazo uz dārziņu vai tomēr nē?

Sandra.

18. Aug 2010, 21:08

minnite- nju laikam jau tā arī būs jādara,,,tie sencīši reizēm tiešām kļūst ļõti uzmācīgi....☹

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 18. Aug 2010, 12:11

Sandra,ja cilvēks gribēs jaukties iekšā tavā dzīvē tur tu neko nevari padarīt,vienkārši būt bezkaunīga un pateikt visu,ko domā,kaut patiesibā ta nav nekāda bezkaunība.

08. Aug 2010, 03:10

vai tiešām nevienai nav ko sacīt pie iepriekšējā mana komentāra????
:"(

06. Aug 2010, 16:23

Paldies meitenes par padomiem, es jums pilnība piekrītu, bet man ir vēl viena problēma ar vīra vecākiem ,kuri cenšas visur jaukties iekšā un bez maz vai pavel man iet strādāt, ja bērns ies bērnu dārzā...es nedrīkstot sēdēt mājās...viņi dzīvo pēc vecajiem standartiem un pieraduši, ka visiem vienmēr un visur ir jāstrādā un dzīvē viņiem galvenais ir tik naudu pelnīt....
Man apnicis klausīties viņu padomos un dzīves gudrībās, kā lai ieskaidro, ka es pati audzinu savu bērnu....un plus visam tam, mana vīra māte strādā tieši šajā bērnu dārzā par saimniecības daļas vadītāju- tad jau atkal mani regulēs.....
Es vairs nezinu ko darīt...visi saka, lai neklausās, bet viņi tiešām man jau apriebušies un pilnīgi esmu jau bez spēka....☹☹☹

06. Aug 2010, 15:42

Ja darziņā ir vietiņa,tad noteikti ved,kautvai arī pa māju dzīvosi.Es skatos kā manai krustmeitiņai dārziņš tikai pa labu nāk attīstības ziņā.Mums diemžēl šogad nesanaks tikt dārziņā,būs vien jāpaciešās.☹

mamma27 mamma27 06. Aug 2010, 15:19

Nu ir jau ar tiem mazajiem visādi. Mēs jau arī redz sākām iet,kaut arī viņš pirms tam neslimoja, dārziņā saķēra vis kaut ko ,tā ka no tiem diviem mēnešiem mēnesi sanāca pa māju nodzīvot. Un ja būsi sākusi strādāt, darba devējs jau nu nebūs sajūsmā,ka ej uz lapas un sēdi ar bērnu. Tāpēc noteikti pieradini,kamēr ir iespēja .. Un tiešām nemaz jau tik dārgi nesanāk valsts dārziņš😀

06. Aug 2010, 15:07

Inese - tas ir valsts dārziņš un pagaidām mani
bezdarbnieki to summu mēnesī vēl sedz...😀😀😀

06. Aug 2010, 15:05

MAMMA27-paldies Tev par padomu..
man arī tāda doma līdz pusdienai sākumā
vest un ātrāk izņemt...tas jau būs man jādara,
jo vīrs taču strādā...tad redzēs tālāk kā būs...

mamma27 mamma27 06. Aug 2010, 14:54

Nu sāksim jau ar to,ka tu varētu atpūsties,kamēr mazā iet dārziņā. Otrs, paies noteikti kāds laiciņš kamēr viņa pieradīs,tātad,kā tad uz darbu varēs paspēt,ja pēc bērna pirmās dienas jāiet pakaļ jau pēc pāris stundām.
Kad mēs aprīlī izmēģinājām bērnudārza gaitas, vīrs divas nedēļas dzīvoja mājas un veda ,sākumā tikai uz pāris stundām ,tad jau līdz pusdienām. Un tikai pēc nedēļas atstāja uz gulēšanu,bet pēc gulēšanas uz reiz pakaļ. Domāju ideāli būs ka septembrī viņa pieradīs un tad jau gan arī tu dabūsi darbu un varēsi mierīgi strādāt.
Kā Diāna lekcijā teica,vislabāk neuzsākt daudzas lietas uzreiz, mamma darbā un mazais dārziņā, labāk pakāpeniski, lai bērns pierod.