Kā iepirkties lētāk?

Kā iepirkties lētāk?

24. Aug 2010, 21:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Rebeka atzīst, ka viņa ir aizrāvusies ar iepirkšanos interneta veikalā. Kas tas par interneta veikalu un ko viņa tur ir atradusi, lasi viņas blogā!

 

Esmu aizrāvusies ar iepirkšanos Ebay, sapratu, ka tur var atrast visneiedomājamākās lietas un arī vajadzīgās lietas par zemākām cenām nekā Latvijā. Ja man ko ievajagas  vispirms skatos vai nevar ebay nosolīt pa lēto,  tad ja nav, vai sanāk dārgāk (dārgāk visbiežāk sanākt tikai lielām precēm, jo sūtīšana izmaksā dārgi, ja sūta smagas preces). Nu, lūk, man pilna māja ar lietām, kuras atceļojušas no dažnedažādām pasaules malām.  Sākot no pulksteņiem, skropstu tušām, pieaudzējamajiem matiem un beidzot ar saules bateriju lādētāju telefonam un botām. Tā es varētu turpināt uzskaitīt vēl un vēl.

 

Sanāk ļoti ietaupīt. Piemēram, nopirku Adidas botas, pa 24LS, atnāca ar UPS no Grieķijas divās dienās, kurjers pie durvīm pieveda.  Un varētu uzskaitīt vēl  daudz  visu ko, kas iegādāts ietaupot uz pusi., turklāt šāda veida botas Latvijas veikalos nemaz nav.  Pēdējais mans izdevīgais pirkums bija ziemas cepure pa 1,50LS, ar visu sūtīšanu uz Latviju.

 

Krīzes laikā dažs labs pat sācis uz to pelnīt, izveidojot interneta veikalus kur tiek pārdotas preces, kuras ebay pārdod uz pusi lētāk, pat bildes precēm ir identiskas. Nezinu vai šeit publiski drīkstu rakstīt uz kurām no šīm interneta mājas lapām neuzķerties, bet nu varu teikt, ka esmu uzrāvusi vairākus šādus LV interneta veikalus. Tie tirgo visdažādākās preces sākot no apaviem, drēbēm, beidzot ar apakšveļu, pieaudzējamajiem matiem utt...  Iepērk no ebay pārdevējiem vairumā un pārdod pie mums ar dubultu uzcenojumu.

08. Dec 2009, 16:10

😀 es daru tieši tāpat. neatminos, kad pēdējo reizi esam iepirkušies LV veikalos. visvairāk iegādājamies preces bēbim iekš e - bay.

Muuna Muuna 04. Dec 2009, 16:37

Man tagad dikti patīk caur LBSS iepirkties. Vēl Mytoys.de ratus uz pusi lētāk kā Rīgā nopirkām ar visu shippingu. Pieveda pie pašām durvīm. Bēbim drēbes arī no Vācijas sūtīju, jo pat ar visu shippingu sanāk lētāk un daudz augstākas kvalitātes drēbītes 😀

Muuna Muuna 03. Dec 2009, 14:51

Rebeka, neņem galvā - te starp mums ir viens viesis, kuram pastāvīgi ir slikta oma.. 😀

03. Dec 2009, 13:51

Es ar piekrītu viedoklim,ka LV tirgotāji nav krāpnieki!!!
Es ebay neiepērkos,internetā dažreiz no kādas mammas nopērku kādu apģērba gabalu mazajiem,vai rotaļlietu vai kādu sadzīve spriekšmetu.Tā arī es piemēram pārdodu par mazu palikušās drēbītes,barošanas krēsliņu,auto krēsliņu,gultiņu.

03. Dec 2009, 10:54

Tie, kuri pārdod Latvijā preces no Ebay nav nekādi krāpnieki!!! Tad jau katrs mazumtirgotājs būtu uzskatāms par krāpnieku, jo viņš savas preces iepērk lētāk un vēlāk pārdod dārgāk. Un LV kantorus vari uzskatīt par starpniekiem, jo daudzi nesaprot, nemāk vai baidās pirkt preces no ārzemēm, tādēļ arī ir šāds piedāvājums.

03. Dec 2009, 10:37

Man neceļās roka i- neta iepirkties. Man ir profesionālais kretīnisms- apģērbam man vajag redzēt kreiso pusi. Pērkot daudzas lietas man strādā visas maņas- redze, oža, un tauste. Bez aptaustīšanas vienkārši nevaru- man ir jājūt materiāla struktūra.😀 Ko darīt- galvas vaina😀

03. Dec 2009, 10:33

es šajā saita arī esmu gājusi,bet īsti nesapratu ka tur viss notiek,tapēc arī neko neesmu pasūtījusi😀nedaudz nesaprotu,kā tur viss notiek...lai neapkrapj.

03. Dec 2009, 09:05

Nu re,nemaz tik slikta finansiālā situācija Tev nav-pirms vairākām dienā sūdzējies par naudas trūkumu-tagad izrādās,ka nemaz tik traki nav.Jums ar draugu abiem jāmācās plānot finanses un atteikties no nevajadzīgām lietām